Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Allawi atentát přežil, Marc je mrtev, Semir ve vězení. Max teď lituje, že rozvířil případ Istanbul, chce dokázat, že s pašováním drog Semir nic společného neměl, použil pouze zabavené peníze. Pátrá po dalších informacích, chce Semira očistit. Zapojí i Kramera. Vicky je na dialýze, její stav se zhoršuje. Semir se ve vězení dozví, že Marc je naživu. Bausch ve skutečnosti pracuje pro Allawiho, záměrně Marca prohlásil za mrtvého. Řekne také Allawimu, že Vicky klade nepříjemné otázky. Max objeví na letišti toho pravého pašeráka, který pracoval pro Bagciho, a Semir je propuštěn z vězení. Vicky pátrá po Maxovi, pronikne do Allawiho vily a někdo ji omráčí. Když se probere, setkává se s dalším vězněm – Marcem. Mezitím se vyřizují účty: Semir si podá Bausche, Allawiho zastřelí jeden z jeho lidí, Grothe. Semir a Max se snaží zachránit Vicky, Marc je přitom postřelen a Grothe prchá z v autě s umírající Vicky. Následuje závěrečná honička. Vicky je poslední chvíli zachráněna Maxem a postřeleným Semirem. O dva měsíce později: Vicky má novou ledvinu, tým je zase pohromadě, až na Semira, který nastupuje trest za to, že zpronevěřil padesát tisíc eur, aby dostal svou matku z tureckého vězení... (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tenhle díl se dá oproti jiným dílům nahlížet hned ze dvou pohledů. První pohled je jako na klasický díl. Je to druhá část závěrečného dvojdílů této řady, v čase jsme se posununli o dost dopředu, což je u Kobry nezvyklý, a nový prvek. Tak je vidět, že se stále dalo udělat něco nového :) Potěšila i závěrečná honička, snad první pořádná v této řadě. Možná by Max byl vhodnější parťák, než Vicky :). Jinak to byl klasický Kobrácký díl, s několika šílenými zvraty ohledně vstávání z mrtvých, záchraně v poslední vteřině, "šokujícím" záporákem, korupcí u policie...Tak a teď druhý pohled. U tohoto dílu totiž opravdu poprvé reálně hrozí, že bude závěrečným dílem celého seriálu, a je dost vidět, že s tím tvůrci vůbec nepočítali, a pokud ano, tak vymyšlení takovéhoto závěru je na doživotní zákaz tvorby. OK, uznávám, takový konec by mě pro Semira nenapadl, ale tohle je úplný ústřel, a naprosto mimo v návaznosti na všechny předchozí díly. Takhle prostě Semir dopadnout nesmí... Nemluvě o tom, že pro pořádný závěrečný díl by bylo třeba hostů z řad herců z minulých epizod, a pořádnou nostalgickou a rozlučkovou atmosféru, a to tento dvojdíl vážne neměl. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak pokračování předchozího dílu je tu... Paráda Marc žije, Semir je propuštěn z vězení a hledají Vicky, kterou unesl Allawi... Teda ta přestřelka v tom paneláku byla opravdu parádní... ;) Tak hurá vše je v pořádku Vicky žije a má novou ledvinu, Dana je s mladým... Chudák Semir se nakonec přizná a nastupuje do vězení.... Chjo... Ale král je mrtev ať žije král...! :))) PS: díky za krásných 25let..! A teď zase znovu dokola :P ()

Reklama

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Semir udělal to, co měl udělat, přesto mu na rukou zacvakla klepeta a skončil v lochu. Sice je na chvíli propuštěn, ale celá série končí, jak jde Semir zpět do lochu za zpronevěru 50tis. Euro. Ale jde o to, že je tu rozbit gang převaděčů uprchlíků a těch, co na tom vydělávají. V téhle sérii nikdo z týmu nezemře, ale někteří jsou vážněji zranění a Vicky tu musí dostat novou ledvinu. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama