Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dálniční policii se s podporou celníků a LKA podaří zasadit rozhodující úder albánskému gangu Silana Berishy. Během akce musí Semir zastřelit Berishova nejmladšího syna, aby zachránil Alexe. V Albánii se pod vedením vdovy po zastřeleném okamžitě zformuje eskadra smrti, která dorazí do Německa, aby podle po staletí používaného zákona albánského zvykového práva "kanúnu" vykonala na Semirovi a jeho rodině krevní mstu. (TV Nova)

(více)

Recenze (9)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další úvodní díl rozdělený na 2 části: 1.díl začátek začíná romantickou svatbou v Albánii... Ta honička i přestřelka byla epická. "od teď stojíš v krvi.." chudák Semir, ale co měl dělat jiného... "Tvoje rodina se bude do konce života otáčet... " opravdu hustý konec ;) .... 2.díl hurá do Albánie :) tak to bude veselé... Tak přestřelka ve věžáku a jedna rodina je zachráněna... Semír je unesen :( "vykašli se na to... - - - - vykašli se na na to...? Ženu se za tebou přes půl Albánie, půlku města jsem vyhodil do povětří, málem jsem to nepřežil... A vykašli se na to!? - - - taky mám tě rád..." :))) Tak hurá vše dopadlo tak jak mělo a už jsou doma... ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dvojdíl nové řady je o tom, že když Simír zastřelil Albánce, aby zachránil Alexe, tak je to tak, že Albánci chtějí zabít Simíra a nebo někoho z jeho rodiny. A tak napadne Simíra s Alexem, že nejlepší je jet do Albánie a tam to narovnat. No a tak se taky stane, je tu zase spousta stříleček a rozmlácených aut. Ale to důležité je, že ten seriál prostě vizuálně vypadá už mnohem líp jak před lety a opravdu si nezadá s nějakou chladnou skandinávskou nebo i americkou kriminálkou. A vo tom to jee. 71% ()

Reklama

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní film dvacáté řady nekonečného seriálu Kobra 11: Vendetta (Krevní msta). Děj je na film dost slabý a jednoduchý. Gumový prcek Semir Gerkhan při přestřelce zastřelí syna zlého gengstra. A ten se pak chce celej film pomstít a našeho gumáka zlikvidovat. To je v podstatě veškerý děj. Pochopitelně se během filmu sešrotuje několik desítek aut a gangsteři se k závěru pochytají (nečekaný, že?). Konkrétně tady už mi začal vadit Vinzenz Kiefer. Podle mne se tam nehodí a považuji ho za nejhorší Semirova parťáka. No, jinak to nic nového nepřineslo a já se celkem nudil. Však kolikrát už se v Kobře dělo něco podobného? (nespočetněkrát). Jelikoš i Kobra patřila kdysi k mým srdcovkám, tak hodnotím 3 hvězdami 60%. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu máme další temný a plně akční pilotní film s Alexem. Osobní pomsta nás tentokrát dovede až do velmi atraktivního prostředí Albánie, kde se povede i několik dost vtipných scén při Alexově sólo akcích. Semirova rodina se dostává po stopadesáté do smrtelného ohrožení, ale jako vždy se podaří vše zachránit a nastolit spravedlnost. Dobrý byl i Albánský policajt Boško, který přinesl poměrně dobrou čerstvou krev a originální charakter, kdy konečně nemáme klasicky zkorumpovaného policajta - rádoby kámoše hlavních postav. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama