Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po dlouhém pronásledování mají Alex a Semir konečně v rukou nahrávku z diktafonu, s níž můžou dostat vrchního státního zástupce Sandra před soud za vraždu Isabely Fringsové. Hrdinové se vydají do vězení za Sanderem, ale během jejich návštěvy vypukne ve věznici krvavá vzpoura vedená Marco Romanem. Marco si chce vyřídit účty s různými lidmi a na jeho seznamu smrti je i Sander. Semir a Alex musí riskovat život, aby zachránili svého úhlavního nepřítele Sandera pro soud. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzpoura - Popis epizody: Semir a Alex našli diktafon a s jeho obsahem mohou přimět státního návladního Sandera k přiznání k vraždě Isabell Frings. Vyšetřovatelské duo chce Sandera v jeho vyšetřovací vazbě přimět k doznání a konfrontovat ho s důkazy. Ale dříve než se k němu dostanou, vypukne ve vězení vzpoura. - 75%. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hustá epizoda ohledně vzpoury ve vězení, která se vymkla kontrole... "jízdní řád se trochu změnil..." nakonec se jim podařilo utéct z vězení, ale při útěku došlo k nehodě. Nakonec je Sander zastřelen dívkou, která chrání svého přítele... Tak snad bude už od něj klid ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama