Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, která nikdy nekončí.  Skupina zlodějů vykradla banku. Ačkoliv jim jsou Semir Gerkhan a Tom Kranich na stopě, podaří se jim ujet v uneseném autobuse plném cestujících a řítí se po dálnici. Žádné zátarasy je nemohou zastavit, autobusu však dochází palivo. Pod pohrůžkou zabití rukojmích si lupiči vynutí přistavení cisterny s naftou. Sám Semir se vydává do této akce, ale je zajat. Situace se vyostřuje a životy všech rukojmích jsou ve smrtelném nebezpečí... Jak si poradí Kobra 11 s tímto těžkým úkolem? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

viperblade 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od zcela očividné (ale dost povedené) vykrádačky Nebezpečné rychlosti až po dost nelogické kiksy v závěru (pes v triku). Tomu se říká rozpětí. Objektivně ale musím uznat, že tohle byla svižná jízda, při které jsem se jen velmi málo nudil. Nebýt tu ty nelogické kiksy a být tu tempo už ze začátku filmu, jdu na maximum. Takhle sešlapuju brzdu a mé hodnocení se zastavuje na 4 rychlostním stupni. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo tak tahle Kobra 11 mne docela dost bavila ocenuju ze to jeste neni takova parodie navic tenhle Semiruv partak mi byl zatim nejsympatictejsi pribeh je sice trochu vykradena Nebezpecna rychlost ale i tak mne dost zaujal a libil se mi hlavni zaporak kterej byl spravne nekompromisni a hlavne to byl skutecnej profik samozrejmne ze par nelogicnosti se najde konec byl trochu odflaknutej a taky skoda ze aspon jeden pasazer autobusu nebyl pro vystrahu popraven ten debilni kravatak si o to dost koledoval ale jinak to ma celkem spad svizne to utece a ani se tentokrat tvurci zbytecne nevyzivaji v tech radoby cool zpomalenych zaberech vybuchy jsou paradni a sundani vrtulniku autobusem je sice pekelne prehnany ale nema to chybu takze az na par kravin fakt velmi slusna nenarocna zabava ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další poměrně solidní film k seriálu Kobra 11, který se vyznačuje vlastností přeplácané, přehanné, a tak akční režie, že ani na vteřinu nenudí. A pokud mne třetí dvoudíl dokázal udržet u TV a pobavil jsem se u něj, je to dobře. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kobra 11 v tom nejlepším světle. Jeden čas jsem tenhle seriál hltal. Především Tom a Semir jsou moji oblíbení parťáci. Jejich revírem je dálnice. Jejich tempo je vražedné. Jejich protivníci jsou překupníci kradených aut, vrahové a vyděrači. Muži z Kobry 11 pracují ve dne v noci, jejich úkolem je chránit naši bezpečnost. 75% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět skvělý pilotní film, tentokrát k 5.sérii, kde hraje se Semirem opět Tom Kranich. Pilot je napínavej, akční, dost honiček, sice trochu slabší než předchozí, ale stále má vysokou úroven. Takže to vidím na 92% = ***** ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kobra 11 - pilotní díl k 5. sezóně. Nová sezóna nijak nevybočuje ze šlépějí starších dílů a nabízí slušnou zábavu, jen tento pilot je s porovnání se starší Pekelnou jízdou jen slabý odvárek. Pilot s názvem Jízda smrti linky 834 nijak nesestupuje v napínavosti a originálnosti dílů páté série, naopak, nabízí opět slušnou dálniční zábavy a zajímavé případy, tento pilotní film je toho důkazem :-) ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nalijme si čistého vína - originalita tohoto pilotního filmu je 0. Tvůrci vzali díl z první série "Konečná stanice pro všechny", promíchali ho s filmem "Nebezpečná rychlost", přihodili zbytky z "Pekelné jízdy na A4" a okořenili hromadou klišé z příběhů o únoscích a rukojmích. Je to sice značně neoriginální, ale to v žádném případě neznamená, že je to špatné. Jedná se o povedený mix akce a napětí, který mě vždycky bavil. Pravda, značnou roli hraje nostalgie. Tento pilot jsem měl v dětství nahraný na VHS a pouštěl jsem si ho pořád dokola. Ale královsky jsem se bavil i při aktuálním zhlédnutí. Na absenci originality kašlu, když je to taková zábavná jízda. A to je to, čím by měla Kobra 11 být především - zábavou. Radši takováhle akční vykrádačka než laciná a nudná - byť původní - detektivka (těch bylo ve 4. řadě celkem dost). Logické nesmysly u "Jízdy smrti linky 834" netřeba řešit, je jich tu plno, ale forma vítězí nad obsahem. Záporák (šéf zločinců) je celkem slušný, rozhodně výrazný a zapamatovatelný. Shrnutí jednou větou: S vypnutým mozkem je tento pilot luxusní akční zábavou. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nepřiznaný plagiát Nebezpečné rychlosti, okořeněný o pár prvků z Pekelné jízdy na dálnici A4 dělají z tohoto pilotního filmu můj druhý nejoblíbenější. Jízda v autobuse obsahuje snad všecha možná klišé, která se v rámci takového linky dají vymyslet (došel benzín, "vzpoura" cestujícího, cestující dement, z cestujících se stane pár, zastřelení komplice, nastrčení policajta do autobusu...). Ale akce tu jede prostě od začátku do konce na plno. Úvodní bouračka hodně připomíná tu z předchozího pilotního filmu, a příjde mi, že podle záběrů se snad natáčela i na stejném místě. Pokud hledáte klasický Kobří díl, tak jste tu správně. Nejsou tu žádné záchrany světa, nukleární zbraně, ale prostě poctivá jízda po dálnici. ()

Kakho-oto 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spolu s dalším pilotním dílem (Štvanice) to nejlepší, co jsem kdy z Kobry viděl. Vzhledem k výrazně slabší úrovni řadových dílů seriálu asi to vůbec nejlepší se Semirem Gerkhanem, který je symbolem této série. V obou těchto pilotních dílech je Semirovým parťákem Tom Kranich, který je podle mě navíc jeho nejlepším kolegou. I když je Jízda smrti linky 834 silně inspirována americkým akčním filmem Nebezpečná rychlost, troufám si tvrdit, že dopadla lépe než zámořský vzor. 75-80 % ()

marek29 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál sleduji už od dětství a když mám čas, vždy se na něj rád podívám. Někomu vadí nerealističnost kaskadérských kousků Semira Gerkchana, ale dobře se u toho seriálu relaxuje. Je to perfektní oddechová záležitost. Vždy kvalitní zápletka, někdy krásná super auta a občas i nádherné ženy :-) Na Kobře sem vyrostl a i když nehltám každý díl, pár sérií jsem už zhlédnul a když ji zastihnu v televizi rád se podívám. Nadměrná dávka akce a napětí, lehké množství humoru. Takto by měl vypadat koukatelný seriál. Není asi nikdo kdo by ji neznal, ale pokud přece jenom - Kobru 11 směle doporučuji! ()

Reklama

Reklama