Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Německu vypukla válka mezi drogovými mafiemi. Přichomýtnou se k ní samozřejmě i Semir s Benem, i když tentokrát musejí svá auta, která tak často rozbíjejí, vyměnit za jízdní kola. Vůdcem skupiny, která vítězí, je jistý Šeytan z Turecka... Semir s parťákem se při pátrání dostanou až k ženě, s níž je úzce spjata Semirova minulost. Ta bydlí s dcerou Danou, manželem a strýcem. K velkému šoku se Semir dozví, že Dana je jeho biologickou dcerou. Ani jeden z bývalých partnerů ale netuší, že jejich rozhovor mezi čtyřma očima zaslechla Dana a rozhodla se utéct z domu. Na ulici je ale unesena zakuklenci v černých džípech. Nikdo zatím netuší, proč k únosu došlo, jisté ale je, že nejde o peníze... Policejní prezidium vylétlo do povětří, když gangsteři umístili bombu do automatu na nápoje. Zasvěcení chápou, že se jedná o vyhlášení války. Semir a Ben zatknou Őzmira, ale dojde k přestřelce se zločincem Burkhartem, při níž kromě gangstera zemře i starý dobrý Herzberger alias Hotte. Burkhartovi se podaří zjistit, že Dana je Semirova dcera. Nyní po něm chce chemický vzorec drogy, jinak dívku zastřelí. Semir se rozhodne vloupat do firmy, kde pracuje dívčin "papírový" otec, a s jeho pomocí ukradne tajemnou formuli. Oba poté odjedou do Istanbulu zorganizovat předání. Vše se ale zkomplikuje a oba se ocitnou v tureckém vězení po obvinění z vraždy... (TV Nova)

(více)

Recenze (15)

topol999 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ááá tohle byl děs, Turecko a celkově Blízký východ mám rád, ale toto bylo strašně přeplácaný. Dana tu měla asi 10 let, a o pár serií dál hraje sexy teenagerku, co by stála za hřích.... ale časově to nesedělo. Navíc většinu postav nadaboval Čekan, a znělo to rušivě. Zastřelení Hotteho mě samo sebou mrzí... ale přesto to byla bída. ()

tarponko 

všechny recenze uživatele

Tak ja mám kobru 11 fakt rád a za tie roky som sa dokázal preniesť cez kadečo, ale takú špatnú repliku KITTA tam plesnúť, to je zločin! Nemá to už ani ten klasický šmrnc kde všetko vybuchuje a všade lietajú autá ako z predošlých dielov. Fakt prestrelené, nezmyselné zvraty a udalosti ktoré logicky ani nezapadajú do seba. V priebehu dielu sa to však trochu rozbehne, ale podpriemerný pilot, škoda. ()

Reklama

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní epizoda rozdělená na 2.díly: 1.díl super začátek jak Semir a Ben řádí na kolech za trest! Pak zničené auto Knight Riderer. Poté zjistí Semir, že má 10letou dceru Danu o které nevěděl a kterou nakonec unesou. Ten konec stál za to..! 2.díl Drsný začátek: nejdříve vyletí do povětří kancelář dálniční policie, pak je zastřelen Herzberger, nakonec se Šeytan dozví, že Semir je otec Dany... Konec je natáčen v Istanbulu, který je opravdu krásný... Tak paráda nakonec to dopadlo tak jak mělo a happy end jak vyšitý...! ()

sedna 

všechny recenze uživatele

Mám ráda auta a odpustím i slabší scénář, když jde o honičky jako u Kobry 11 .Film není příliš silná záležitost, horská kola místo aut jsou zpestření, scéna v autobuse zábavná, . Istambul je dobré prostředí ... nicméně děj je trochu překombinovaný, ačkoliv Semírův příběh je pro další sérii důležitý. Možná, že skalního diváka zajímá co například Andrea řekne na Semirovu dceru. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sorry ale tohle uz jsem fakt nerozdejchal nechapu jak to mohlo jit z Kobrou 11 takhle do kopru ale holt uz je ten potencial vybrakovanej az do mrte a tohle je uz jenom dojeni mrtvy kravy oni uz ty predchozi piloty byly vicemene sebeparodii ale aspon to jeste mistama bylo vtipny a clovek se ty stupidite aspon zasmal ale tohle uz proste neni sranda tohle uz je jenom totalne prekombinovana dementni slatanina a definitivni pohreb tohohle serialu skoda kdyz to srovnam se starsimy dily je to az propastny skok dolu ale neda se nic delat tohle mne uz fakt znechutilo a na dalsi novy dily uz nemam ani pomysleni radsi jeste zkouknu par starsich tomuto skvostu doporucuji vyhnout se obloukem ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Dve tretiny filmu sa natáčali v Nemecku, zvyšná tretina v Turecku. (patrik1177)

Reklama

Reklama