Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Série loupežných přepadení na dálnici nenechává policii v klidu. Přitom je schéma zločinu stále stejné: falešný policejní majáček, překvapený a oškubaný řidič. Jednou však zločinci musí udělat chybu a ta chvíle přišla právě teď. Neopatrně odhozená taška s otisky prstů starého známého Charlyho Pirnaua a jeho komplice Wehnera naznačí kriminalistům další směr vyšetřování. Frank a Semir jsou přesvědčeni, že dvojice jejich protivníků nepracuje bez patřičného zázemí. Proto se zatčením hlavního organizátora přepadení ještě otálejí a doufají, že se jim podaří pochytat celou bandu. On však tuší, že je mu policie v patách a nasazuje komplice v podobě své přítelkyně Niny Lobel. Semir ví, že je spřežena se zločinci, ale přesto se do ní zamiluje. Katharina Lamprecht ztrácí trpělivost a přikazuje svým chlapcům, aby Charlyho okamžitě přivedli v poutech. Stane se však něco, co nikdo nečekal.
(TV Nova)

(více)

Recenze (4)

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|80%| (FALEŠNÍ POLICISTÉ – 7.epizoda.1.série) No, máme tu velmi zajímavý případ. Dost zajímavých scén a taky dobrá akce. Jen z toho nejsem úplně tolik odvařen. Nějaké nudné dialogy tu jsou a chybí větší zapamatovatelnost, ale to jsou detaily. Furt tu máme Semira a Franka, dobrou hudbu atd. Takže určitě je to vydařená epizoda. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Ještě než dojde ke skoku policejního BMW, falešní policisté střílí z Audi A4 v místě, kde je značením uzavřený pravý (odstavný/odbočovací) pruh, policistka však jede kolem místa, kde to vypadá na demontované svodidlo po její pravé straně. Po posledním výstřelu se najednou policistka s BMW ocitá na dálnici, kde je kolem les. Před najetím BMW do písku je vidět, že nákladní automobil má reklamu na zadní plachtě, ale během skoku BMW již nákladní automobil na zadní plachtě žádnou reklamu nemá. Největší chybou je, že BMW skočilo do uzavřené části dálnice (svedené dle dopravního značení z předchozího záběru do protisměru), ale v této uzavřené části jede nejen Audi A4, ale i Škoda Felicia. (marcel5)

Reklama

Reklama