Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oddělení dálniční policie slaví 30 let své existence. Z oslav Semira odvolá naléhavý telefonát jeho přítelkyně z mládí Siny. Sejdou se na dálničním odpočívadle, Sina je vystrašená, má obavy o život. Semir se ji snaží uklidnit, vzápětí však na ně někdo začne střílet, žena je postřelena. Během pár dnů jsou brutálně utopeni další dva členové bývalé party mladistvých, jejímž členem byl i Semir. Začíná být jasné, že se někdo mstí za to, co se stalo v minulosti. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (5)

soukyd33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někomu tu straší kostlivec ve skříni. Kdo to ale nakonec je? Zajímavý příběh. Poznámka: Zde se dozvíme, kde se vzalo jméno Kobra 11 (nebo spíše Cobra 11). Poznámka: Simír dal na konci Andree ještě jednu šanci zůstat spolu. Nepochopila to. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku přitažené za vlasy ohledně zápletky s prvním duem Kobry 11, ale scénář se mi nepodařilo prokouknout, byl až moc vypilovaný a zamixovaný v celkem jednoduchém příběhu. Alex se opět předvedl, viz paralyzer a otisky. Bylo to napínavé, nepředvídatelné a prostě klasicky dravé, co se týká akce. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dojemná epizoda plná emocí a neuvěřitelných 30 let existence.... Vysvětlení vzniku názvu Cobra 11... Zajímavé rozuzlení... Tak Semir a Andrea podepsali rozvodové papíry a jsou rozvedeni... Teda to je fakt hodně věcí na 1 epizodu ()

Ondr4H 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh se točí kolem jakési dvojice veteránů Cobry 11, která nikdy nebyla ve seriálu zmíněna a nikdy už nebude.Celkově tyto flashbackové epizody si pěkně pohrávají s nervy věrných fanoušků. protože vše z historie krásně otočí a něco k tomu přidají. Za zmínku stojí několikanásobné efektní přetočení Simírova BMW na začátku epizody. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama