Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Bena a Semira byla poslána kontrola - komisař Ludwig Tietze. Bylo totiž zjištěno, že jsou bezkonkurenčně nejnákladnějšími policisty NRW (díky počtu rozmlácených aut), a tak se jejich činnost bude kontrolovat. Musí se šetřit. Hned při prvním zásahu komisař skutečně zabrání zničení dalšího vozidla, pronásledovaní lupiči ovšem uniknou. Jedná se ale evidentně o známé firmy a Ben se Semirem tuší, kde udeří příště. Požadované posily jim ovšem Tietze z úsporných důvodů zamítne. Policisté se ale s komisařem sbližují a zjišťují, že je vzorný manžel a otec pěti dětí. Pak se ale objeví lupiči a Tietze v jejich vůdci poznává svého podnájemníka Boba Sensera. Lupiči unikají a unesou i Ludwiga. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

Rattlehead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený díl, který okořenil kontrolor Týce alias Mufík (ve skvělém dabingu Jiřího Plachého), který má za úkol posvítit si na nejnákladnější policisty v Německu, což jsou samozřejmě Semír s Benem... ()

topol999 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačně nejlepší epizoda celé Kobry. Svižná, akční, vtipná epizoda, ve které si vyhrál zejména L. Tietze a vyfetovaný Senser. Opravdu vynikající dabing (zejm. pan Plachý a Šrom). "To je mufík!" 100% ()

Reklama

Reklama