Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při snídani v motorestu se Ben seznamuje s atraktivní studentkou Janou Kressovou a dává jí číslo svého mobilu. Semir je přesvědčen, že mu Jana nikdy nezavolá, to se ale mýlí. Dívka je totiž vzápětí na parkovišti unesena několika ozbrojenými muži. Ti ji zamknou kdesi ve sklepě bez oken, jí se ale podaří dovolat se Benovi. Neví ovšem, kde je, a není také jasné, o co únoscům jde. Až s Hartmutovou pomocí zachytí Ben se Semirem horkou stopu. Vede do firmy, Geo23 severně od Kolína nad Rýnem. Ben se Semirem tu narazí na jednoho z únosců, který po nich střílí a podaří se mu uniknout. Semir se pustí do pronásledování, Ben mezitím v kanceláři objeví, oč zřejmě únoscům šlo. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|95%| (JMÉNO KÓDU TIGER – 15.epizoda 14.série) Tak a máme tu poslední díl 15.série. Příběh není složitý, je dobře pojat. Je tu dost zajímavých scén, především v akci. Začátek má velmi výbušný rozjezd. Semir s Benem pronásledují zločince po dálnici, při čemž jim to oni oplácejí střelbou granátometem. Takže auta vybuchují a létají vzduchem, dokonce padají i na nepřemožitelné auto hlavních hrdinů. Natočeno je to výborně, o tom žádná. I během dílu se tu najde velké množství akce, třeba finální má přestřelky, střelby s těžkých zbraní, nebo pronásledování kdy se Semir pere s padouchem, který chce odpálit bombu. Během toho je unesena i dívka, která trpí silným astmatem. Hudbu složil Kay Skerra. Dala se v pohodě poslouchat. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výbuch atomové bomby? Kdyby ano, vědělo by to celé Německo. Ne jen dálnice A4. 😀 Docela slušná jízda. Nejprve únos, a později hon na bombu, co někdo jen tak ztratil v lese že stíhačky. 😀 ()

Reklama

Reklama