Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při vloupání do domu Meyerových je odcizena cenná soška. Zloděj přitom zastřelí majitele domu. Hlavními podezřelými jsou Torsten Brand a Alexander Christo, zvaný Panther, kteří byli pro podobné krádeže trestáni už dřív. Ukradená soška je jednou ze dvojice jorubské plastiky muže a ženy. Jejich cena výrazně stoupne, pokud budou pohromadě. Druhá se nachází v muzeu umění v Bonnu, odkud má být na půl roku zapůjčena na výstavu do Nigérie. Ben a Semir jsou přesvědčeni, že se zloději pokusí ukrást i ji. A to ještě netuší, co obě sošky skrývají. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|81%| (PANTER – 5.epizoda 14.série) Tak tu máme díl, kdy uvidíme otce šéfové Kim Krügerové. Ze začátku tu máme zloděje, který krade posvátné obrazy atd. No, zjistíme, že je v tom zapletený otec šéfové, který si přezdívá panter. Musím říci, že je to trochu ujeté a moc to do děje nevtáhne, ale neznamená to, že bych se nebavil. Krom tohoto slabšího děje tu je dobrá akce jako vždy, vtipné scénky, především s hovnocucem. Rosekalo mě jak Hotte šokovaně prohlásil: „To jsou hovna !“ Ještě k akci, líbily se mi přestřelky, hlavně na konci. Nebo záchrana o vlásek svého otce, kdy ho šéfová držela za ruku jen tak tak. Takže, příběh nebyl nejlépe poddán, ale jinač jsem se bavil. Hudbu složil Kay Skerra. Taková normální, dala se poslouchat. ()

Reklama

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • V čase 30:35, kdy se Semir (Erdogan Atalay) vydává za poslíčka s pizzou a říká, že nese pizzu s feferony dvojitým sýrem a rajčaty, má ve skutečnosti pizzu s ananasem. (predator918)

Reklama

Reklama