Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při incidentu na dálnici je smrtelně zraněn Max Degenbach, bývalý žák vrchní komisařky Engelhardtové z doby, kdy vyučovala na Policejní akademii. Tvrzení, že pracoval pro obchodníka s drogami, nevěří a rozhodne se do případu zapojit. Jde za bývalým ředitelem akademie Meyerem, který je nyní policejním radou na LKA. Tam se dozvídá, že Max pracoval pro LKA v utajení. Semir a Ben se zase vypraví za zmíněným drogovým dealerem. Zjistí, že jejich šéfka je ve velkém nebezpečí. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|80%| (ZRADA – 7.epizoda 13.série) Tak tu máme poslední epizodu, kde se objeví dlouholetá šéfová Anna Engelhardtová. V kobře hrála od začátku 2.série. Škoda, že odešla, byla nejlepší. Následující šéfka také není špatná, ale tahle je prostě nenahraditelná. No, pátou hvězdu nedávám, páč jsem čekal, že se nějak pořádně s týmem rozloučí a ono nic. To mě zamrzelo. I neměla největší důvod odejít, ale tak budiž. Zrada to byla, ale, že by to bylo nějak dramatické, to se říci nedá. Rozhodně si krom toho nemůžu vůbec stěžovat. Natočené to bylo pěkně. Případ byl zajímavý a hlavní záporák byl skvělý. I nějaký zvrat to má na konci. Hudba byla výborná. Kay Skerra s zde ještě víc polepšil. Pěkné hudební motivy, hlavně finále bylo pěkně vygradované a ozvučené, že mi v domácím kině, vždy epizoda na konci pěkně zní. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl pro druhou šéfovou v její pozici u dálniční policie. Tímhle dílem se tak loučí šéfová, která je pro mnohé diváky tou ideální představou nadřízeného, přísná, vždy spravedlivá, empatická, věrná... Díl je taková klasická Kobra, zkorumpovaný policajti na sto padesátý způsob. Ohrožení člena týmu na dvoustý způsob. Líbilo se mi zapojení šéfky do úvodní honičky, a taky honička na dálnici uprostřed dílu, což u nových dílů už nebývá tak zvykem. I ten dálniční polygon tady vypadá tak nějak lépe a jinak, než v jiných dílech. ()

Reklama

Reklama