Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při rutinní kontrole narazí Chris se Semirem na dodávku s holandským číslem, která převáží drogy. Při pronásledování po dálnici na ně muži střílejí. Vůz nakonec havaruje, jeden muž je mrtev a druhý uniká. Chris a Semir se chtějí infiltrovat do bandy dealerů drog s návrhem, že budou dodávat čistý kokain, který policie zabavila při raziích. Nabídka je přijata, zločinci zorganizují předání na střeše domu. Englehardtová i Neumann sledují z úkrytu průběh akce, jenže se přepočítali. Nad domem se najednou objeví vrtulník. (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud nepočítám ty pozdější pilotní díly a tu slátaninu Sebevražedné komando, tak tohle je poslední kobráckej řadovej díl kterej jsem viděl a tak to i zůstane. Konec 12 série a nespokojený Burkhard, kterej se mi sice hned po Steinkem nejvíc líbil, ale ta souhra se Semirem prostě neklapala musí být odstřelen. No pojali to docela epicky díl je v pohodě, akorát, že možná měli z Chrisem odstřelit celej seriál a bylo by to důstojný. Jak říkám 12 sérií to pro mě skončilo a na ty další reinkarnace z nevím už kolikátým partnerem nejsem zvědavej.80% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|100%| (MEZI NEPŘÁTELI – 11.epizoda 11.série) Tak tu máme poslední díl kobry 11 se Semirovým partákem Chrisem Ritterem. Je to už hodně let co skončila tahle série, takže si dovolím vyzradit, že Chris na konci epizody umře tragickou smrtí. Celkově se jedná o velmi napínavou epizodu, kde snad nic nechybí, jen smutný konec Chrise, ale to už mě u kobry nepřekvapuje. Výborná postava hlavního záporáka, Holandana Zandera Kalvuse – ten mě opravdu zaujal. I postava Chrisovi bývalé lásky Tanji. Semir s Chrisem se zde i trochu pohádají. Semir je naštvaný, že s Chrisem spadli do pasti nebezpečných zločinců. Šéfová a ještě s vedoucím akce LKA se do případu zapojí. Takže tu máme po celý čas epizody se furt na co dívat. Akce je výborná. Začátek je perfektně natočen, ke konci moře přestřelek a skvělá (když trochu přehnaná) scéna, kdy Semir padá z vrtulníku a střílí na helikoptéru, která spadne na zem, bouchne, ale hlavní záporák to přežije a uprchne. Takže je jasné, že bude pokračování. Chrisova smrt je velmi smutná. Škoda, že neměl Chris víc dílů v kobře. Hudbu skládal Kay Skerra. Tentokrát byla přímo perfektní. Krásně sladěné hudební motivy, na začátku byla i hezkou variací upravená kobří znělka, ke konci to správně s emocemi gradovalo. Perfektní epizoda se smutným koncem ale. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jak přišel, tak i Chris odešel. Divoce, plný akce a napětí. Jen ta emoční rovina tu pro mě není taková, jako při odchodu Toma, to byla prostě jednička... Burkhard mi od začátku nesednul, podle mě se na jeho dílech podepsalo to, že si od začátku nesedli s Edroganem. Pamětníky pochopitelně potěšila variace na původní hudební znělky při honičce na začátku díly. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chrisův odchod byl v době premiéry tohoto dílu více než nečekaný, takže na mě hodně zapůsobil, třebaže ne tolik, jako v případě smrti Toma Kranicha. Pro mě ale rozhodně touto epizodou skončila ta pravděpodobně nejlepší éra seriálu, na kterém jsem strávil dětství a posléze už jsem sledoval jen nahodile. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nuž musím povedať, že aj trošku očakávaný osud Rytiara keďže spolu v tejto sérii alebo neboli alebo boli minimum. Rozhodne to však má slušnú akciu a som zvedavý či tá záverečná scéna odkazuje na to, že náš záporák to survivol a bude v pilote ďalšej série nášmu nekebabárovi a jeho novému parťakovi zatápať. ()

Reklama

Reklama