Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. Hoch, ředitel developerské společnosti, připravil tisíce investorů o životní úspory podvodem s nemovitostmi. Mají-li poškození dostat své peníze zpátky, musí dokázat, že Hoch podvod od samého začátku plánoval. S pomocí ke všemu odhodlaného důchodce, který přišel o všechno, se to nakonec povede. (TV Nova)

Recenze (4)

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|95%| (STOPROCENTNÍ ZTRÁTA – 9.epizoda 12.série) Velmi zajímavý případ. I jsem se tak trochu bavil. Nahněvaný stařík si jde tvrdě za svým. Především na začátku jak kolem něj létají nabouraná vozidla – to jsem se musel smát. Případ je přímočarý, není to nic zamotaného, nějaká menší pointa tu je. Akce je velmi kvalitní, především začátek má pěkné efekty jak auta létají vzduchem. Uprostřed se tu najde nějaké obyčejné pronásledování. Ke konci tu máme zajímavou scénu kdy se Semir a Chris řítí, každý svými vozy po dálnici aby stihli zachránit staříka před smrtí. Takže nějaká ta napínavost tu také je. Hudbu skládal Kay Skerra. Určitě se mu opět povedla, pár zajímavých hudebních motivů zde přidal. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod kde dedko v slowme postupuje diaľnicou a tam sa roztrieskavajú autá parádna. Poteší, že tentokrát nemáme ako záporáka korumpcajta či mafoša ale podnikateľa. Síce stredná časť je trošku slabšia a lovenie týpka na bicykli nič moc, tak opäť poteší jeden zvrat a záver kde opäť nemáme autohoničku ale súboj na stavbe. ()

Reklama

Reklama