Reklama

Reklama

Kobra 11 - Série 11 (2007) (série)


Rodinná záležitost (S11E09)

(epizoda)
  • Německo Familiensache (více)

Obsahy(1)

Po dálnici utíká ve stříbrném voze uprchlý vězeň Niels Borchert. Po havárii se pronásledovatelům ztratí v lese. Semir a Chris jdou navštívit jeho ženu Sandru, ta je ubezpečí, že za ní Borchert určitě nepůjde. Byl totiž uvězněn za zabití jejich syna Fabiana. Sandra se ale mýlí - v tu chvíli je Borchert už v jejím domě. Vrátil se totiž, aby se očistil a našel skutečného vraha Fabiana. Vypraví se za svým advokátem, který ho ubezpečí, že jeho případ bude znovu otevřen - ukázalo se totiž, že jeden důležitý svědek lhal... (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|89%| (RODINNÉ ZÁLEŽITOSTI – 11.epizoda 11.série) Poslední díl této série. Takže, plný počet hvězd nedávám, je to úplně na hraně mezi 4* a 5*, ale to nevadí. Bavilo mě to po celý čas epizody. Jen bych to trochu víc zvážnil, nějaký dramatičtější nápad přidal a vylepšil akci, která byla dost obyčejná až na povedený úvod. Samozřejmě jsou to jen detaily. Kladů zde bylo dost. Zajímavá postava zločince, který na začátku díky štastné náhodě – bouračce uprchl a snažil se dokázat svou nevinu. Závěrečná pointa byla tuctová, ale fungovala. Semir a Chris mě jako vždy bavili. I pár hlášek bylo, především na konci. Hudbu skládala dvojice Jaro Messersmidt a Nik Reich. Obyčejná hudba, ale fungovala. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pri chytaní autičkárov dôjde k havárii väzenského transportu a unikne týpek ktorý chce dokázať svoju nevinu. Naša dvojica ho teda musí chytiť a zároveň zistiť či má oprávnený nárok na očistu.  Síce záporák slabší, zvrat dosť ľahko čitelný, ale inak na pohodu diel kde v závere som čakal, že sa náš rytiar zgrcá jak prasa. ()

Reklama

Reklama