Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vyšetřování dopravní nehody, při níž zahynula mladá žena, přivede Semira do školy, kde se vyučil opravářem, než odešel na policejní akademii. Setká se tady se svými učiteli a hlavně s nepříjemným starým ředitelem Grolmem, který ho nechal propadnout. Ve škole zemře jedna ze studentek po předávkování drogami. Semir je přesvědčen, že drogy se vaří v prostorách školy. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|82%| (STARÁ ŠKOLA – 4.epizoda 12.série) Celkově zajímavá epizoda, ale má své menší mouchy, takže plný počet dát nemůžu, ale neva – i tak mě to bavilo. Začáteční honička je celkem dobrá i technická stránka není špatná. Semir zajede někam na nějakou neznámou horu. A Chris si zraní nohu, takže bude muset být převezen do nemocnice. Takže tu po zbytek dílu hraje Semir a má k sobě Bonratha místo Chrise, který musí povinně ležet v nemocnici. No, Chris tu chybí, ale spíš by mohl být lepší případ. Pravda, Semirova stará škola – místo, kde vyšetřuje případ. Nějaké ty vtípky, že Semir podváděl ve škole, to je vtipný, jen by to chtělo přidat nějaký lepší nápad či napínavost. Ale jinač, nemám s epizodou problém. Akce tu je, především na konci, sice obyčejná, ale co už. Hudbu skládal Klaus Garternicht. Připomněla staré série s Tomem či Janem, takže byla dobrá. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda kde Rytiar zláme paprču, ale má sa jak v porne(kto pozrie pochopí, kto videl chápe). Náš Nekebabbár teda ide vyšetrovať s Bonrathom ktorý mal mať dovolenku a  je to celkom funny. Akcia slušná, síce identitu jedného dílera som odhalil dopredu, ale toho druhého som teda nečakal. A príjemne poteší aj záver ktorý nám nedoručí klasickú autohoničku, ale prestrelku a Bonrathov 1 by 1 súboj s naozaj funny zakončením. ()

Reklama

Reklama