Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kamion při celní kontrole na dálnici prorazí zátarasy. Semir a Chris pomáhají celnímu komisaři Hofmannovi při stíhání vozidla. Kamion havaruje, řidič přitom zemře. Jeho spolujezdce pronásleduje Hofmann do lesa a s úžasem zjistí, že je to jeho přítel Wolfgang Thaler. Nechá ho uprchnout. Při prozkoumání nákladního vozu se ukáže, že převážel falešné bankovky. Lék nalezený v kabině řidiče přivede policisty na stopu spolujezdce. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|92%| (VINA A TREST – 8.epizoda 11.série) Pěkná akční úvodní naháněčka, jak jinak. I po celé epizodě je dost akce, sice obyčejné, ale potěší to. Ocenuji i, že bylo dost přestřelek, třeba v sídle zločinců. Příběh tu máme zajímavý, prostý. Jen konec bych trochu vylepšil, páč to bylo dost jednoduché, ale to je detail, furt mě to dost bavilo. Hlavní zločinec měl zezačátku výborné alibi, nastražil mazanou léčku, ale stejně to nakonec schytal. I tu máme zajímavou postavu policisty Hoffmana, který mě silně zaujal. Nuda zde rozhodně být nemůže. Pár hlášek tu je i, třeba na konci si Semir zavtipkuje. Chris také, kdy se škodolibě usměje na poraženou protivnici, která se vybourá v autě. Hudbu skládal Kay Skerra. Opět se mi líbila, klasická hudba, která se hodila do všech scén. ()

Reklama

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naozaj slušná epizóda s fakt nečakaným zvratom. Záverečná akčná pasáž delená na autohoničku a súboj (krátky ale predsa) skvelá a humor ohľadom formule tiež stojí za to. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama