Reklama

Reklama

Kobra 11 - Série 11 (2007) (série)


Smrtelní nepřátelé (S11E10)

(epizoda)

Obsahy(1)

Semir a Chris se účastní velké pátrací akce s kolegy z BKA, kterým velí Verena Maurerová, známá jejich šéfky Anny. Hledají Romana Zysena, hlavu mezinárodně působící bandy zlodějů luxusních aut. Zdá se, že Zysen předvídá, co jeho pronásledovatelé v příštím okamžiku udělají. Začíná být jasné, že mu někdo z policie poskytuje informace. Podezření padá na člena týmu BKA Lennera, ve skutečnosti ale se Zysenem spolupracuje Verena. Díky Anně Engelhardtové je ale nakonec Zysen zatčen, při zásahu jeho žena Irina umírá. Zysen Anně přísahá pomstu. Když je při převozu na letiště osvobozen, je jasné, že Anně jde o život. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|96%| SMRTELNÍ NEPŘÁTELÉ – 7.epizoda 11.série) Další zajímavá epizoda. Už hned od úvodu se mi líbilo, že byl Chris krátkou dobu v menším utajení při jejich policejní akci. Zezačátku víme kdo je zkorumpovaný člověk a o to víc je to zajímavé. Šéfová je vtažena do případu a ke konci jí bude hrozit smrtelné nebezpečí. Akce je velmi solidní na začátku a i uprostřed je jí dost. Nebo při útěku zločince, kdy vše okolo bouchá – také pěkně natočeno. Konec napínavý, akční a chudák Hartmutovo auto sešrotované. To by nebyl Semir a Chris, no. Opět mi to připomnělo, že se jedná o jeden ze starších dílů kobry. Chrise jsem si už dost oblíbil. Hudbu skládal Kay Skerra. Dost se zlepšil, jeho hudba byla zajímavá. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrá epizoda s fajn naháňačkami, dobrými hláškami, trošku slabším, ale obstojným záporákom a skrytým krtkom ktorého ale strašne rýchlo odtajnia a nechápem prečo. Ale inak spokojnosť. P.S. Harthmut bude potrebovať kvalitnú PTSD. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama