Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policisté z protidrogového oddělení Ben Winger a Achim Zanger pronásledují ženu, která při drogové razii uprchla s penězi svého bosse. Nikdo ovšem netuší, že je ve skutečnosti s policistou Zangerem domluvená. Ten ji později zastřelí a peníze si vezme. Chris a Semir ho zahlédnou utíkat, nejsou si ale jisti, že to byl on. Ben svému parťákovi poskytne alibi a Achim mu slíbí podíl z ukradených peněz. Ve skutečnosti ale všechno narafičí tak, aby odpovědnost padla na Bena. Toho pak unese a ukrývá na své lodi... (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na každé plínce ušetřím 20centů - - - to jsou ale plínky XL na 20 až 25 kilo - - - a tvojí dcerce je rok a doufám, že nemá 20kilo... :))) njn Semir se rozjel... Jinak zase další zkorumpovanej policista :( prostě nic nového... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|95%| (PARŤÁCI – 4.epizoda 11.série) Tak co tu máme tentokrát za případ ? Tak jak už přináší název epizody. Máme tu dva partáky od policie, kteří řeší případ. Semir s Chrisem se k nim přidají a začnou společně spolupracovat. Co se týče akce. Úvodní je asi nejlepší, klasický bouračka na dálnici, která je dobře natočena, i s hezky zpomaleným efektem. Pak už je zde obyčejné pronásledování. Ono, 11.série je dost lacinější než ty předchozí, ale to nevadí. Zase tu máme napínavé a zajímavé případy. No, nakonec se ukazuje, že jeden z partáků (myslím z dvou policajtů, kteří spolupracují se Semirem a Chrisem) je zkorumpovaný. Nebudu vyzrazovat, který z nich to je, hned od začátku je jasné kdo to je a velmi mě ten zkorumpovaný polda zaujal, dokázal zápornou roli skvěle sehrát. Konec je dost napínavý. Hudbu skládá Kay Skerra. Opět se dá hezky poslouchat. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama