Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policisté z protidrogového oddělení Ben Winger a Achim Zanger pronásledují ženu, která při drogové razii uprchla s penězi svého bosse. Nikdo ovšem netuší, že je ve skutečnosti s policistou Zangerem domluvená. Ten ji později zastřelí a peníze si vezme. Chris a Semir ho zahlédnou utíkat, nejsou si ale jisti, že to byl on. Ben svému parťákovi poskytne alibi a Achim mu slíbí podíl z ukradených peněz. Ve skutečnosti ale všechno narafičí tak, aby odpovědnost padla na Bena. Toho pak unese a ukrývá na své lodi... (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|95%| (PARŤÁCI – 4.epizoda 11.série) Tak co tu máme tentokrát za případ ? Tak jak už přináší název epizody. Máme tu dva partáky od policie, kteří řeší případ. Semir s Chrisem se k nim přidají a začnou společně spolupracovat. Co se týče akce. Úvodní je asi nejlepší, klasický bouračka na dálnici, která je dobře natočena, i s hezky zpomaleným efektem. Pak už je zde obyčejné pronásledování. Ono, 11.série je dost lacinější než ty předchozí, ale to nevadí. Zase tu máme napínavé a zajímavé případy. No, nakonec se ukazuje, že jeden z partáků (myslím z dvou policajtů, kteří spolupracují se Semirem a Chrisem) je zkorumpovaný. Nebudu vyzrazovat, který z nich to je, hned od začátku je jasné kdo to je a velmi mě ten zkorumpovaný polda zaujal, dokázal zápornou roli skvěle sehrát. Konec je dost napínavý. Hudbu skládá Kay Skerra. Opět se dá hezky poslouchat. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na každé plínce ušetřím 20centů - - - to jsou ale plínky XL na 20 až 25 kilo - - - a tvojí dcerce je rok a doufám, že nemá 20kilo... :))) njn Semir se rozjel... Jinak zase další zkorumpovanej policista :( prostě nic nového... ()

Reklama

Reklama