Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Černý Pontiac ujíždějící po přepadení banky z místa činu, zaviní na dálnici hromadnou nehodu. Když ho Semir s Janem pronásledují, vozu vyšlehne z výfuku plamen a neuvěřitelnou rychlostí zmizí v dálce. Je jasné, že to byl Pontiac používaný při ilegálních závodech. Jan pronikne v přestrojení do party mladíků, kteří se soustřeďují kolem tuning shopu krásné Indiry a pořádají ilegální závody. Jan s ní naváže vztah. Indira i její parta pokračují v přepadávání bank. Podaří se Janovi zabránit tragédii? (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vykrádačka frišno a jebnuto, dokonca aj tie farby áut počas pretekov sú totožné s Walkerovým a Naftovým s prvého dielu. Avšak nie je to prvý ani posledný copyright kobry a spracovali to viac než slušne, navyše sa špekuluje, že udalosť na konci zapríčinila odchod Richtára. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S odchodem Jana ze seriálu je to o něco složitější, než u většiny ostatních parťáků. Tenhle díl se vysílal jako závěrečný v Německu, ale u nás nikoliv. Zajímavé dramaturgické rozhodnutí, jelikož jeho odchod od policie po tomhle díle dává docela smysl. Máme tu jeden z mála dílů, který nekončí klasickým zatčením pachatele. Jan se tu zamiluje do podezřelé, která se nakonec ukáže jako opravdu vinná, ale než aby se nechala chytit, tak raději sjede autem ze skály... To už je důvod pro to, abyste to u policie zapíchly. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama