Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semira si vyžádala zemská policie a je nasazen jako tajný agent do organizace zlodějů a překupníků luxusních aut, která spolupracuje s ruskou mafií. Semir má za úkol odhalit tajemného šéfa gangu známého pod jménem Car, ale netuší, že jeho nadřízený, vrchní komisař zemské policie Wiemeier, Cara zná a chce si s ním vyřídit svoje osobní účty. Semir si získá Carovu důvěru, ale nakonec je stejně odhalen a při dramatickém boji s komisařem Wiemeierem o zatčeného Cara přijde málem o život. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Semír ako tajnos agentos v grupe autičkárov. Najväčšia prdel je prvá polka kde si Andrea myslí, že sa jej Semír kurví a vyvrcholí to super akciou na strechách. Záverečná autonaháňačka aj prestrelka sú slabšie ale zvrat je dobrý a vsuvka s Lexusom je setsakramentsky vtipná. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vrchol 7. řady. Tento díl je důkazem toho, že i v sériích, které já osobně už považuji za ty horší, se čas od času objeví nějaký klenot. "V utajení" je skvělá epizoda a pro mě jde o jeden z nejlepších dílů seriálu celkově. S každým zhlédnutím se to jen potvrzuje. V 6. sérii bylo několik pětihvězdičkových dílů, tento však všechny válcuje na celé čáře. Už dlouho jsme v Kobře neměli díl, v němž by takhle dokonale do sebe zapadly všechny aspekty - chytře napsaný příběh s pořádnou porcí napětí, luxusní akce, výborní záporáci. Čistě teoreticky by měl být Car mou noční můrou, vždyť jde o bývalého zkorumpovaného poldu, který se stane mafiánem :-) Tedy o spojení dvou typů postav, které v Kobře 11 nenávidím a které považuji za neskutečné klišé. Jenže Car rozhodně není obvyklým kobráckým generickým mafiánem, naopak - je zatraceně charismatický. To samé platí pro druhého padoucha, který je hnán silnou osobní motivací (a charisma mu také nechybí). Obě tyto záporné postavy jsou dobře napsanými charaktery. V dílu sice najdeme několik žánrových klišé (retrospektivní vyprávění, operace v utajení), ale jelikož je to natolik zábavné, tak mi to nevadí. Když se dobře bavím, nejsem hnidopich. Kromě toho jsme v Kobře retrospektivu ještě neměli a příběh s poldou v utajení se zatím objevil snad jen v "Žolíkovi", jestli mě paměť neklame. Epizoda je plná zvratů a překvapení a stane se toho v ní tolik, že by to klidně dalo na pilotní film. Prostě super. Kdyby takhle vypadaly všechny díly, rozhodně bych to v mládí se seriálem dotáhl dál než do 9. série. Bohužel je tato epizoda jen světlou výjimkou. Většina následujících dílů už není tak kvalitní (čest výjimkám). P. S. Jedná se o další z řady dílů, v nichž se Andrea chová jako neskutečná kráva. Nedivím se, že ji někteří fanoušci seriálu nemají rádi. ()

Reklama

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kobru 11 už dlouhá léta nesleduji, ale tuhle epizodu okomentuji, protože kdysi patřila k mým nejoblíbenějším. Sice zde byla velmi jednoduchá zápletka, ale oproti mnoha jiným dílům byla originálně provedena - V kolika dílech vidíte, že hlavní dvojice musí zachraňovat hlavního záporáka? Změna hlavního záporáka za druhého na samém konci? Navíc zde vlastně celý příběh začíná neobvykle koncem... I ta úvodní akce je zde výborně udělaná a míra přehnanosti není až tak vysoká, navíc oproti mnoha jiným retrospektivám autor necítil potřebu zopakovat celou úvodní sekvenci i v závěru. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"řekla jsem ti, že jsem tak trochu žárlivá..." :))) "no co parkoval na zákazu..." Jinak další zkorumpovanej policista, i když tentokrát malá změna chce se jen "pomstít" za smrt bratra... Jinak v Německu musí být pěkný bordel :P ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama