Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Schröder za svých akcí zcela náhodou vyfotografuje dva zločince s call-girl, kterou právě zavraždili. Muži ho pronásledují a chtějí mu vzít film, ale Schröder film ukryje. Semir s Janem a Schrödrem pátrají po pachatelích. Nalezené drogy a pistole je zavedou až do soudního skladu doličných předmětů, jehož šéf, vrchní komisař Handtke, se chystá provést největší loupež ve svém životě. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět nevýrazný a šablonovitý díl s obligátním zkorumpovaným policajtem. A koho napadlo po téměř dvou sériích vytáhnout ze zapomnění Schrödera? Já tu postavu opravdu nenávidím, nepřijde mi vtipný. Ale oceňuji dialogy vzpomínající na Toma a na díl "Štvanice" (kontinuita není v Kobře zrovna obvyklá, takže když se objeví, je to příjemné). "Soukromé očko" je jako všechny obdobné díly zapomenutelný a zaměnitelný, jen ta prostřední akční sekvence v basketbalové aréně je docela povedená (akorát to závěrečné zelektrizování je stupidní a s efektem jak z animovaného filmu). Jedna věc mi na tomto dílu přijde úsměvná - proč byla bomba na židli pod Schröderem časovaná? Padouch chtěl zabít i Jana se Semirem, kteří na to místo ale museli teprve dojet. Kdyby se jen o pár vteřin zpozdili (například kvůli provozu), vyletěl by do luftu jen Schröder. Tak co to bylo za debilní plán? :-) No proč to řeším, vždyť je to 7. série Kobry 11... P. S. V několikavteřinovém cameu se tu v rolích bezdomovců mihnou známý německý herec Sven Martinek (hlavní hrdina v seriálu Klaun, v Kobře se naposledy objevil v této sérii v dílu "Countdown") a otec seriálu Hermann Joha. Zajímavé cameo. Já je v tom dílu celou dobu hledal, kdybych nevěděl, že se tam mají objevit, tak je nejspíš ani nepoznám. ()

Reklama

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Otravák šerbeľ točí kurvenie pánka a nafotí hajzlátov ktorý pracujú pre skorumpovaného cajta, jééé to tu ešte nebolo. Musím priznať, že až teraz si uvedomujem, že colonist má fakt pravdu v tom, že odteraz skoro stále policajt korumpák alebo mafián. Ale stále je to pre mňa moja dobrá kobra a krom debila šerbľa v pohode diel s fajn pasážou na štadióne. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama