Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Polský pasák Jerzy Zaorski se stal obětí vraždy. Tom a Semir se domnívají, že muž byl zavražděn svými vlastními "chovankami". Ty však mají díky výpovědi faráře dokonalé alibi. Zatímco se oba vyšetřovatelé snaží do případu vnést více světla, na scéně se objevuje Zaorského bratr Waczlaw, který je rozhodnut pomstít smrt svého sourozence. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nízké hodnocení tohoto dílu mě překvapuje. Nepřijde mi špatný, ba naopak, vždycky jsem ho měl rád. Pro mě je to jasných 5 hvězdiček. Není to sice moc akční díl, ale má chytře napsaný příběh a výrazné postavy, které diváka dokáží vtáhnout do děje. Je to úplně jiný typ dílu než třeba taktéž pětihvězdičkový "Maniak na dálnici". To je zábavné guilty pleasure, kdežto "Janina" se řadí k těm filmařsky hodnotnějším epizodám - scénář, herecké výkony, režie i kamera mi na obyčejný díl Kobry 11 přijdou až moc kvalitní. Je to takový trošku netypický díl, ale mě hodně baví. Na staré Kobře si nejvíce vážím toho, že je každý díl úplně jiný, tematicky i výstavbou (tady třeba není obligátní závěrečná honička, je nahrazena fyzickým duelem mezi Tomem a Václavem). Zatím se ještě nejede podle jednoho zajetého schematu a to je fajn. ()

Reklama

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Síce epizóda ktorá nie je príbehovo nejako zaujímavá ale vynahradí to slušnou akciou, najmä v závere (vždy poteší keď je záverečná akčná pasáž iná než naháňačková). hej a ten zločincov sidekick bol dobrý vôl. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama