Reklama

Reklama

Kobra 11 - Série 4 (1999) (série)


Chata u jezera (S04E10)

(epizoda)

Obsahy(1)

Semir a Andrea chtějí strávit romantický večer v chatě u jezera. Netuší, jaké nebezpečí je na blízku. Skupina zločinců, jež přepadla transport s penězi, si našla úkryt v sousední chatce na druhém břehu jezera. Když se zločinci dozvědí, že jejich soused je policista, začnou plánovat vraždu. (TV Nova)

Recenze (5)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasický díl a jeden z vrcholů 4. série. Příběh není moc originální, ale tato nejjednodušší témata sedí staré Kobře nejlépe. Je to hodně napínavé a šéf bandy zločinců v podání Rolfa Kaniese, který si zahrál už ve 2. sérii v epizodě "Stop volej", kde byl jeho potenciál žalostně nevyužitý, je charismatický a výborný. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další díl plný přestřelek, akcí i napětí... Chudáci Semir a Andrea chtějí strávit romantiku u jezera... Nebýt toho, že Semir chce vědět jak dopadl fotbal tak by to asi vyšlo... Tak se to pěkně zvrtne a je z toho drama jak vyšité... Jinak ten konec stál za to ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle se povedlo. 1. Simir a Andrea jsou spolu úplně sami, a jeho zajímá fotbal a TV. 😁 2. Lupiči se nastěhují naproti nim. 😁 3. Andrea je kočka, ale nikdo si toho nevšimne. 😁 No to je díl... TOP! ()

Reklama

Reklama