Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na stanici se ozývá hlášení: hromadná nehoda na dálnici. V karambolu uvízlo i několik vozů cirkusu manželů Kaminských. V jednom z nich seděla jejich malá dcera Laura. Nyní však jakoby se do země propadla. Po děvčátku není ani stopy a André se Semirem mají nový případ. Rekonstrukce nehody nevnese do zmizení světlo a ani výpovědi zaměstnanců cirkusu policii příliš nepomůžou. Teprve anonymní telefonát dává komisařům tip na žhavou stopu. Podezřelým číslo jedna se stává provazochodec Sylvester, který byl v minulosti již několikrát vyšetřován pro zneužívání nezletilých. Dříve než jej však policie zatkne, podaří se mu uprchnout. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím u třetí série rozdávám pětihvězdičková hodnocení jak na běžícím pásu, ale jinak to prostě nejde. Tento díl si je zase zaslouží. Je to totiž jedna z mála epizod, u které se nebojím říct, že má chytře napsaný příběh. Každý jeho prvek do sebe přesně zapadá a děj se díky Madame Stelle (mimochodem výrazná záporačka) zajímavě vyvíjí. Navíc tu máme vynikající akci, ta závěrečná je dokonce ikonická. Prostě super. P.S. Trend výborných písniček pokračuje i v tomto dílu, cirkusáci na začátku v autě poslouchají Who'll Stop the Rain od Creedence Clearwater Revival. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl sice průměr, ale ten konec i rozuzlení stálo za to... Jen jsem nepochopil kam se poděl ten pes co přinesl tu botu..?! Ta Madame Stella byla fakt mrcha, ale to se dalo očekávat už na začátku.... :))) ()

Reklama

Reklama