Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z kasáren byl odcizen tank, se kterým zloděj prchá po dálnici. Do jeho pronásledováni se zapojí André a Semir s Mercedesem CLK. Poté, co přejede několik vozů a způsobí hromadnou nehodu, je dálniční úsek A 499 uzavřen. Tank zastaví před blokádou speciálního komanda. Tak sjíždí z dálnice do lesa, ale André je neustále za ním. Po honičce v lese bylo zjištěno, že se jedná o útok na jednu věznici. (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

Ampi

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ikonický, velmi akční díl Kobry 11. Někdo napíše, že tank a vězení byl už ve Walking Dead, Kobra 11 je starší. Leopard 2 s 125 mm kanónem od společnosti Krauss-Maffei Wegmann je tvrdým oříškem i pro dálniční policii s Semirem Gerkhanem a Andrém Fuxem ve vozidle Mercedes - Benz CLK SPZ NE-LK 3470. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Legendární díl. Bezpochyby jeden z vrcholů nejen třetí série, ale i celé staré Kobry 11. Je tu všechno, co má být - parádní akce, hlášky Semira a Andrého (plus running gag se Sandrou) a velmi slušný příběh s nečekaným zvratem. Prostě super. Jasně, je to přehnaný a v ději se najde několik logických bot (jak může jeden člověk tak snadno ukrást tank z hlídaných kasáren?), ale člověk to musí brát s nadhledem. Realističtější epizody jsou pryč, teď nastává éra těch správných šíleností. A je to neskutečně zábavné. ()

Ondr4H 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byla skvělá a megalomanská epizoda a díky ní seriál získal věhlas, co si pamatuji tak ji opakovali na Nově mimo běžné opakování, protože měla velkou sledovanost. Ve zkratce tank na dálnici se vším co k tomu patří, vlhký sen všech ničitelů. ()

Reklama

Reklama