Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zpěvák techno skupiny „Scooter“ Hans Peter Baxxter se stane obětí únosu. Zločinci požadují výkupné ve výši dvou milionů marek. André je Peterův přítel a společně se Semirem se ujímá případu. Peníze se nepodaří včas předat, ale dva z únosců končí v rukou policie. Drogově závislý šéf bandy je i se svým rukojmím stále na útěku. Zátah policie jej ovšem natolik rozladil, že zpěváka těžce zranil a jeho skrýš pro jistotu celou zaminoval. Hansovi hrozí smrt vykrvácením. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Back To The Heavyweight Jam patří mezi moje nejoblíbenější alba z 90s a je to jednoznačným vrcholem milénia. Na tomhle jsem vyrůstal; Kobra 11, Scooter, Eiffel 65. Nehorázná kovadlina nostalgie, starej bavorák Semira, zvuk projíždějících aut, Scooter hudba, skvělá akce. HP Baxxter mě překvapil svojí zranitelností a ochotou se nechat postřelit, zašpinit a zranit. Výborně se na něj koukalo. FASTER, HARDER, SCOOTER! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • V čase 43:44 ve scéně, kdy Meny vyskakuje z nákladního auta, lze poznat, že z vozu vyskakuje kaskadér, navíc v jiném oblečením. Hned v další scéně, kdy vyskakuje z náklaďáku André (Mark Keller), je vidět, jak z pod sedaček vylézá další muž, aby převzal řízení. (predator918)

Reklama

Reklama