Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na dálnici pronásleduje řidiče Corvetty Steinigera člen zločinecké skupiny "Shotgun Cruiser", známé svými atentáty, při nichž střílí po kolemjedoucích autech. Neznámý se dostane do těsné blízkosti Corvetty, pak najednou vytáhne z okna hlaveň brokovnice a vystřelí na kolo auta. André a Semir si zpočátku myslí, že jde o špatný vtip, ale když přitom muž na následky nehody zemře, přivede je to na plán, který chce teroristický řidič za každou cenu splnit. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Více akce, dobrá zápletka s nečekaným příběhovým zvratem a navrch ještě André Fux, jeden z největších hrdinů mého dětství. I dnes mě tento díl hodně baví, byť se děj trochu vleče. Není to čistých 5 hvězdiček, ale 4 mi přijdou zas málo. Ty dávám standardně dobrým až průměrným dílům, a tenhle podle mě má ještě něco navíc. Mimochodem, toho mima dodnes nechápu :) A efekt exploze domu rozhodně dobře nezestárl... ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl s novým parťákem Andrém. Rozlučka s Frankem se v té době udála jen přes putovní hračku, kterou nejdříve Frank převzal od Inga, a v tomto díle si s ní hraje Semir, a v budoucnu už o ní není ani zmínka :D. Je tu vidět akčnější pojetí, a takový o něco drsnější styl, takže konečně najíždím na tu pravou Kobru. Díl samotný a příběh má nějaké slabší nedostatky, a lze v rámci tradiční Kobry (I. - VII. řada) najít větší klenoty, ale jako takový standard, no proč ne. ()

Reklama

Reklama