Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semir Gerkhan má nového parťáka André Fuxe. Jeho specializace: karate a bojové umění jiu-jiutsu. Do týmu dálničních policistů přibyl ještě jeden člen. Tím je sekretářka a organizační génius s perfektní fotografickou pamětí Regina Christman. Okamžitě na sebe upoutává pozornost mužské části policejního sboru a výjimku netvoří ani Semir a André. I když ani jeden z nich nemá příliš času na romantická pozastavení. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak říkají kolegové, závěrečná scéna se sanitkou je vrchol akčních scén, praktické, kaskadérské kousky. Frustrace Fuxe působí dost přirozeně a jeho Jui Jitsu kop z otočky k vykopnutí dveří je též pro mě ikonickou scénou. Scéna s balkonem mě dohnala na okraj mé židle. Fantastickej díl s hodně vystresovaným tempem! ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co je to tady za obecný obsah? Pokud někdo neví, jedná se o díl o nelegálních adopcích novorozenců. Závěrečná honička se sanitkou je jedním z ikonických momentů celého seriálu, ale jinak jde o průměrný díl. Tím neříkám, že je špatný. Jde prostě o takový standard 2. série, která dokáže nabídnout i lepší epizody. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • V čase 37:44 ve scéně, kdy André (Mark Keller) slézá z balkonu, můžeme zahlédnout, jak mu někdo ze štábu podává pomocnou ruku. (predator918)

Reklama

Reklama