Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semir chce popřát k narozeninám své bývalé šéfové Anně Engelhardtové, která teď pracuje na ministerstvu. Dozvídá se ale, že se před několika dny nervově zhroutila a byla odvezena do nemocnice na psychiatrii. Semirovi je to divné, Engelhardtovou znal jako psychicky mimořádně odolnou ženu, zvyklou na každodenní stres při práci u policie. Semir s Paulovou pomocí vnikne tajně na kliniku a totálně zdrogovanou Engelhardtovou unesou. Když se Engelhardtová probere, stačí jim pouze říci, že se stala obětí komplotu kvůli operaci Tauris. V tom okamžiku zaútočí na dům maskované ozbrojené komando. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Engelhartová je zpět... Scéna na psychiatrii byla super, i ta na dálnici... "tohle uklidní i 300kilovou krávu... - - - s jakou doktorkou si to vlastně chodil..?" "když se dva perou třetí se směje..." Tak za vším hledej ropu a peníze... "ten účet převezme tatíček stát..." hurá na konec se dočkala Engelhartová i přání k narozeninám ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šéfová - Popis epizody: Semir se připravuje na návštěvu své bývalé šéfové Anny Engelhart, která má narozeniny a pracuje na ministerstvu vnitra. Hodně akce a Engelhartová jak jsme na ní byli zvyklí. - 90%. ()

Reklama

Reklama