Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semir chce popřát k narozeninám své bývalé šéfové Anně Engelhardtové, která teď pracuje na ministerstvu. Dozvídá se ale, že se před několika dny nervově zhroutila a byla odvezena do nemocnice na psychiatrii. Semirovi je to divné, Engelhardtovou znal jako psychicky mimořádně odolnou ženu, zvyklou na každodenní stres při práci u policie. Semir s Paulovou pomocí vnikne tajně na kliniku a totálně zdrogovanou Engelhardtovou unesou. Když se Engelhardtová probere, stačí jim pouze říci, že se stala obětí komplotu kvůli operaci Tauris. V tom okamžiku zaútočí na dům maskované ozbrojené komando. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šéfová - Popis epizody: Semir se připravuje na návštěvu své bývalé šéfové Anny Engelhart, která má narozeniny a pracuje na ministerstvu vnitra. Hodně akce a Engelhartová jak jsme na ní byli zvyklí. - 90%. ()

Rattlehead

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Palec nahoru za ukázání toho, že za rozdmýchávání konfliktu mezi Ruskem a Ukrajinou může třetí strana. Jinak díl, ve kterém má velkou roli bývalá šéfka, paní Engelhartová. ()

Reklama

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Engelhartová je zpět... Scéna na psychiatrii byla super, i ta na dálnici... "tohle uklidní i 300kilovou krávu... - - - s jakou doktorkou si to vlastně chodil..?" "když se dva perou třetí se směje..." Tak za vším hledej ropu a peníze... "ten účet převezme tatíček stát..." hurá na konec se dočkala Engelhartová i přání k narozeninám ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama