Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Finn Bartels nedávno absolvoval policejní školu, a přestože je u dálniční policie jen pár týdnů, už se dostal do konfliktu se svým svědomím. Jeho mladší sestru postřelili maskovaní muži proto, že údajně prodávala drogy a tím popudila mocného drogového bosse. Finn, který s ní jede do nemocnice, najde v jejích věcech sáček se známou školní drogou, ale protože chce svoji sestru chránit, tak nález zamlčí a pátrá na vlastní pěst. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Drogy sem, drogy tam, co já s nimi udělám... jenže když je najde mladý začínající poldík Finn v kapse postřelené sestry, tak je potřeba s tím něco udělat. Finnova sestra Luisa si totiž tak trochu zahrála na hrdinku a začala shánět důkazy. Zábavné je, že na Semira se vždycky vrhne nějaký velký týpek a dostane 2x přes držku. A taky Paul najde Semirově dcerce Daně brigádu kde jinde než u dálniční polície. 70% ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek je zajímavý jak si Paul píše v autě se Semirovou dcerou a dělají si z něho srandu... Chudák Semir dostal nářez, njn už není nejmladší... Hurá Dana si našla praxi u dálniční policie... "Tak tatínku teď budeme jezdit každé ráno spolu do práce..." :))) ()

Reklama

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Drsná realita - Popis epizody: Finn Bartels nováček u dálniční policie má problém - jeho mladší sestra je před jeho očima postřelena obchodníky s drogami. - 75%. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama