Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semir a Paul pátrají po brutálním vrahovi Miku Eckertovi. Semirovi komplikuje život jeho osmnáctiletá dcera Dana, která by se ráda stala policistkou. V autě, kterému při přecházení ulice vběhla do cesty, spatřila ženu v zakrváceném oděvu, a trvá na tom, že jde o nějaký zločin a věc se musí vyšetřit. Aby se dcery zbavil, svěří ji Semir do péče mladého policisty Finna. S ním pak jde ženu vyslechnout. Ta tvrdí, že jí pouze tekla krev z nosu. Pro Finna je věc uzavřená, ale Dana, tvrdohlavá po otci, začne pátrat na vlastní pěst. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Semirova nejstarší dcerka má na policii tu domluvenou brigádu a tak moc to chce dělat, že se do toho tentokrát docela zamotá, ale aspoň tak má možnost vidět, jak je to v reálu a pak je potřeba i zachránit taťku Semira, když ho chce týpek s požární sekerou tak nějak rozseknout. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chudák Semir má starosti s dcerou, která chce jít k policii... Mimochodem ten zabiják to teda střílí hlava nehlava to se mu musí nechat, až radost se dívat... Tak na konci zachrání Dana Semirovi život, tak snad se to už vyřeší... ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Otcovské radosti - Popis epizody: Profesionální zabiják Mike Eckert zastřelí před zraky Semira a Paula civilního vyšetřovatele, čímž započne svoji krevní mstu. - 75%. ()

Reklama

Reklama