Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na stanici dálniční police se dostaví muž a přizná se k vyloupení klenotnictví. Představí se jako Frank Stolte, bývalý dálniční policista a Semirův parťák, který odešel od policie asi před dvaceti lety. Policie mezitím zatkne skutečného pachatele, Toniho Durice. Semir nechápe, proč Frank tvrdohlavě trvá na tom, že je pachatelem krádeže, i když ví, že to není možné. Frank Stolte po odchodu od policie pracoval pro firmu, která se zabývala eliminováním rizik v krizových oblastech po celém světě. Naposledy vedl tým, který odstraňoval miny v Bosně. V již odminovaném prostoru vybuchlo auto s Frankovým kolegou Janem. Frank žije celá léta v domnění, že je Jan mrtvý, teď se ale náhle objeví na scéně... (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je super, že tvůrci dokázali po dvaceti letech dovyprávět příběh úplně prvního Semirova parťáka. Právě i díky němu je tenhle díl určitě jeden z těch lepších se současným parťákem Semira, tedy Paulem. Je tu taková ta příjemná retro atmosféra (staré meďák, bunda, variance na znělku...), stylem sice už viditelně moderní Kobra, ale není tu žádný přehnaný humor nebo zběsilá akce. Akorát škoda, že tu chybí typická honička na dálnici, jako bylo vždy v původních dílech. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Riziko je v tom, že je to RETRO nebo spíš ARCHIV? Na scéně se tentokrát objeví Semirův úplně úplně první parťák Frank Stolte a jeho "otěže" z války v Jugoslávii. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Riziko - Popis epizody: Semir a Paul dopadnou pachatele trestného činu, kterého musí propustit proto, že se ke stejnému činu přišel doznat Semirův první partner u dálniční policie Frank Stolte. - 75%. ()

Reklama

Reklama