Reklama

Reklama

Kobra 11 - Série 19 (2014) (série)


Bez milosti 1. část (S19E09)

(epizoda)
  • Německo Ausgelöscht (1) (více)
Z natáčení  - Erdogan Atalay, Carina Wiese, Vinzenz Kiefer, Niels Kurvin

Obsahy(1)

Bonrath slaví 40. výročí své služby u policie. Při oslavách dojde k výbuchu. Semir, Alex a jejich kolegové uniknou jen o vlásek smrti. Brzy je zřejmé, že za atentátem stojí obchodník se zbraněmi Grundmann, po kterém už nějakou dobu jde společně s kriminálkou dálniční policie. Jenže Grundmann, který je kvůli vážnému onemocnění upoután na invalidní vozík, má na špinavou práci své lidi a těžko se mu dá něco dokázat. Semir a Alex vypátrají, že jeden z vážených  policistů je Grundmannův muž na špinavou práci. (TV Nova)

(více)

Recenze (9)

BMW12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přijde mi, že kvalita epizod Kobry 11 začala jít pomalu dolů. Jinak tohle je smutná epizoda, zemře jedna postava (nebudu prozrazovat která), která v Kobře působila dlouhá, dlouhá léta. ()

Ouwen

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prostě je tu znát obrovská inspirace z druhého dílu Taken. Škoda, že kamera je tak roztřesená a je to celé špatně sestříhané, takže akce průměrná. Scénář je kurevsky, fakt kurevsky děravej. Co mohu ocenit, tak velkou zranitelnost hlavních postav. Tohle je příliš moc ambiciozní na Kobru. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nám krom Semira definitivně odešlo poslední pojítko se starou dobrou Kobrou. Celá část tak pochopitelně směřuje k onomu momentu, kdy daná postava odejde. Pro Semira to musí být fakt nálož, za ty roky pohřbil už tolik známých... Děj jinak projde hned několik zvraty, takže to velmi příjemně odsejpá, a akce střídá akci. ()

FIAT 500 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejlepších pilotních filmů ke Kobře 11 od nějaké osmé série a dvojdílu Na věky věků. Konečně mají ty díly nějakou akci, spád, nejsou tam nesmysly jako atomová bomba nebo kybernetický útok. Velice mě na začátku druhého dílu, při rekapitulaci předchozího děje, potěšil klasický hudební motiv, známý z dřívějších dílů. Celkově nadprůměrná epizoda, stejně jako celá část, která se točí kolem Alexe, Semira, Sandra a Fringsové. Škoda, že z toho nedostali scénáristé ještě o trošku víc a nenatáhli to na více epizod. Celá ta linka by si to nepochybně zasloužila víc než díly s novým parťákem Paulem. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze seriálu odchází ten starší čahoun Gottfried Vollmer jako Dieter Bonrath (1997-2015). Na začátku dílu se slaví jeho 40 let u policie, aby byl na konci zabit v akci, jak jinak. A k tomu přímo před mou oblíbenou Katrin Heß jako Jenny Dorn. ()

nagasek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smutna ale dobra epizoda... Bonrath ten pusobil v kobre skoro 20 let da se rict skoda ho...a ted co jsem se docetl a dozvedel tak v nove sezone ktera teprve bude nadabovana zemre i sefova Krugerova:(( ve 24x10... na to se vubec netesim..ale teto epce 5* ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten výbuch na oslavě fakt stál za to a byl zajímavě natočen .... Chudák kluk ten to odnesl... Ta finta s tou nemocnicí byla super! Bonrath to nakonec odnesl a takhle umřít (uhořet) teda neměl :( ()

Reklama

Reklama