Reklama

Reklama

Kobra 11 - Série 23 (2017) (série)


Školní výlet (S23E08)

(epizoda)

Obsahy(1)

Když má být Andrein kamarád Ronny vyhoštěn do Chile, Andrea zajistí sezení u soudu, který rozhodne, že Semir bude za něj ručit do doby, než si najde práci a bydlení. Pokud ne, tak Semir zaplatí veškeré náklady na cestu zpět. Když všichni vychází se soudní místnosti, Semir je vzteky bez sebe, upadne a zlomí si nohu a ruku. Rozhodnou se, že zajedou za společným kamarádem ze školy Tomim do Drážďan, že jen tam se může Ronny znovu začlenit do společnosti. Tomi má bohužel problémy s vietnamskou mafií... (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

!S22E19! Tak vietnamskou mafii jsme tu ještě neměli, vietnamský tabák v ukrajinských cigaretách a kdo jiný to dealuje než nudista z východního Německa Timo, takže jsme zpět, kde skončil díl S21E13 Poplach na nudistické pláži z předchozí série. Do toho se ještě zamotá nepravý Honecker ml. z dílu S22E01 Na východ od ráje. ()

Reklama

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super díl z Drážďan, které jsou opravdu nádherné... "tu budovu přece znám...! To je budova pivovaru :)))" chudák Semir jak je pomlácenej a přesto se snaží... Nakonec byl i Paul zafáčovanej... To byl teda školní výlet :))) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama