Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je masopust a celé město slaví, nechybí u toho ani kompletní sestava dálniční policie. Semir je v kostýmu Napoleona, z Paula je krásná blonďatá baletka. Zábavu pokazí vpád tří maskovaných klaunů, kteří začnou přítomné s pistolí v ruce obírat o peníze a cennosti a Semirovi seberou snubní prsten. Semir s Paulem je pronásledují, ale město plné rozjuchaných masek stíhání komplikuje. Klauni (tři ženy středních let) při přepočítávání lupu ztratí Semirův snubní prsten, který pak Semir jako zázrakem najde. Postupně se dozvídáme, že klaunům nejde jen o to se obohatit, chtějí se především pomstít svým mužům... (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

soukyd33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rada: Volume doprava! 👍😄 No to je zde díl. Přehlídka kostýmů (karneval), neměla chybu. Docela ty herce obdivuji. Humor je úplně všude. 😄 Poznámka: Ty opilý řidiči jsou TOP. 😄 I když normálně alkohol nesnáším. ()

Reklama

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

!S23E09! Policejní partička je na masopustním karnevalu plném masek, který nějaká partička v maskách a s bouchačkami přepadne. Ta partička jsou 3 dámy v Mini Cooperu. A k tomu fešná Jenny si tu zahraje fakt na drsňačku při výslechu. 51% ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(S23E09) (epizoda) Ať žije masopust, aneb takto se pořádně slaví né jak u nás :) Semir žárlí jak o život, 38 zmeškaných volání a 78SMS ;) no co dodat... zase super díl ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama