Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semirovi je 50, ale místo aby oslavoval, nalézá se v hluboké depresi, Pronásledují ho vzpomínky na předčasně zemřelého otce, jehož náhlá smrt před 26 lety způsobila, že se rodina se Semirem přestala stýkat. Semirova matka ho obvinila, že zavinil otcovu smrt. Otec Semirovi měl za zlé, že se dal k policii. místo toho, aby jako prvorozený syn převzal otcův obchod s koberci. Semir ale věděl, že od otce i dalších tureckých obchodníků, vybírá mafie výpalné, a oni jsou proti tomu bezmocní. Semir se chtěl postavit na stranu zákona. Po 26 letech však přichází rozuzlení tehdejší tragédie… (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

bicekz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně netypický díl. Já ho ale musím hodnotit určitě nadprůměrně, i když nějaká extra skvělý díl to zas nebyl. Díl je spíš zaměřen na psychickou stránku, a to dojemným usmiřování s matkou. Semir samozřejmě zjistí, že smrt jeho otce nebyla jen tak... ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je teprve třetí díl, ve kterém se v epizodní roli vrací některý z dřívějších parťáků. Bohužel, oproti dílu s Frankem je tento díl zklamáním, a dokonce bych ho zařadil i mezi jedny z nejhorších v rámci Kobry. Účast Toma Becka je spíš symbolická, a ačkoliv je poměrně důležitá pro děj, tak většina času je jeho postava mimo záběr hlavního dění. Samotný děj je zde opravdu šílený, a nezavdá si se scénáristickými šílenostmi, které provázeli některé díly s Benem. Bohužel se zde také úplně překopává minulost, kdy jsou úplně ignorována fakta z prvních sérií. Co je však úplně nejhorší, je linka z minulosti, kdy byl obsazen do role Semira naprosto příšerný herec, který Erdogana nepřipomíná ani trochu, a jeho herecké schopnosti jsou o několik tříd horší. Nechápu logiku tvůrců dávat do děje linku z doby, ve které už vesměs Semira a jeho podobu známe, tohle byl opravdu velký přešlap. ()

Reklama

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

!S24E01! O co jde tentokrát? Semir se celých 26 let nestýkal se svou matkou, která ho stále vinila ze smrti jeho otce. Takže jde o to to narovnat, což se nakonec povede. A navíc Semir už tu má právě 50 let. Mihne se tu krátce i Semirům dřívější, teď už lehce prošedivělý hezoun, parťák Ben Jäger (Tom Beck). 6/10 ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama