Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kim Krügerová se po smrti Julie Dernhoffové stala novou policejní prezidentkou. Dává právě interview v luxusním hotelu Bergmann, když tam dojde k vloupání a lupiči Lars a Wolf ji přímo před očima Semira a Paula vezmou jako rukojmí. Vykradou trezor v kanceláři ředitele, kde se v inkriminované době nachází ještě ředitelův syn Lars Bergmann a servírka Šania.  Té se podaří uprchnout, únosci se ale zmocní ředitele, který chce mluvit se synem. Lars je totiž do loupeže zapleten, nejde mu ale o peníze. V sejfu hledá deník své matky, která před 3 měsíci záhadně zmizela... (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První část dvojdílu, který slouží v dosavadní historii seriálu jako prostor pro největší hromadných odchod postav ze seriálu. Jelikož sleduju až při vysílání na Nova Action, tak už mi byli osudy postav dopředu známé, a čekal jsem tak hlavně na osud šéfky Krugerové. Její part se naplní přesně v závěru této části, ale ještě před tím se jedná o zdařilý díl, který dokáže dobře pracovat s emocemi, a připravovat diváka na závěrečně rozuzlení. Jedinou chybou je tu to, že jste stále v Kobře 11, ale ani na vteřinu tu nemáte dálnici... ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý začátek i útěk z kanceláře ředitele... 2 únosci, přepadnou hotel a chtějí vyloupit sejf, zatímco syn ředitele chce zjistit co je s jeho matkou a pomáhá jim... Přestřelka v kuchyni je divná, oba jsou zastřeleni... Na konci dílu je Kim postřelena... ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

!S24E09! Tak ti nevím, jak přesně to mají v tom Německu, jestli každá spolková země má svého policejního prezidenta, no asi jo. A nebo ne a je to něco jako nejvyšší polda ve městě? Kolín n/R totiž není hlavní město spolkové země Severní Porýní-Vestfálsko, tím je přeci Düsseldorf. No to je jedno, no prostě bývalá šéfka dálniční policie Kim Krügerová se stala novou policejní prezidentkou a Semir s Paulem to nějak těžce nesou. Navíc ji zase musí vysekat z průseru, protože se stane rukojmí... ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama