Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semir je už celé měsíce v Turecku a na policejní stanici je všechno jinak. Z původní osádky zbyla jenom Dana Gerkhanová. Kim, která byla zastřelena, nahradil přísný šéf Kramer, který je na vozíku, dvojici komisařů Semira a Paula plavovlasá amazonka Vicki a Max, přítel Dany. Řeší případ podivného únosu, který ohlásil Ital Alexandro Pezella, co tvrdí, že mu malého adoptivního syna unesla na nádraží nějaká dívka. Ukáže se, že tou dívkou je osmnáctiletá Larisa Grewe, která před pěti lety záhadně zmizela. A právě tehdy se z Turecka vrací Semir, přiváží svou matku Selmu, která tam byla ze zatím neznámých důvodů ve vězení. Semir se celou dobu neozval, nepožádal o prodloužení dovolené, teď se ale uchází o to, aby byl přijat zpět. Kramer ho bere na zkoušku a Semir nahradí Maxe. Semir a Vicki hledají Larisu, která i s Flaviem prchá před Pezellou... (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tomu říkám drsný začátek... Simir je konečně zpět z Istanbulu, kde jeho matka byla ve vězení :( Simir se vrátí na policejní stanici kde je vše jiné, kolegové jsou pryč až na jeho dceru Danu, je zde nový šéf, který je na vozíku, stanice vypadá úplně jinak... No tak to jsou teda věci a časy..! Tak Semir má nového partnera a je to žena :))) Semir po 26 letech ve službě je přijat zpět na zkoušku... No to je gól :D ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku poměrně nezáživné, postupně se ukazovali nové postavy, které nahradili odcházivší Jenny či Paula, a začínáte si říkat, jestli má ještě smysl tu Kobru sledovat, když už z ní vlastně nic nezbylo.. Jakmile však nastoupí zpátky Semir, příjde do šatny, a začne hrát variace na původní znělku, tak víte, že jste zpátky ve svém dětství, a sledování může pokračovat. Samotný případ tu tak není moc důležitý, a divák se i přistihne, že ho ani moc nesleduje, a spíše se zaměřuje na nové charaktery. Bál jsem se, jak to bude vypadat s Vicky, první parťačkou, ale v prvním díle to fungovalo dobře, tak snad to tak půjde i dále. ()

Reklama

soukyd33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak teď to už připomíná klasické americké seriály, s kriminálním tématem. 👎 Už jenom chybí, svatba, rozvod, problémy doma, nevěra, romantická večeře... 👎 Kobra 11 se dostala až na dno. Simírovi odešel další parťák, a tak nastoupí poprvé žena. (Vůbec bych se nedivil, že o tom rozhodla dnešní doba.) Jsou tu hluchá místa, která jen celý díl brzdí. Akční tu není asi téměř nic. Původní znělku Kobry 11, už asi nikdy neuslyšíme. Nový členové týmu jsou naprosto nesympatičtí. Poznámka: Divím se, že tam ještě (herec) Simíra zůstává. Ne ale na dlouho. Víme všichni. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

!S25E01! Název v překladu: Ten nový. Všechno je nové nové nové, na policii zbourali stěny a udělali openoffice, všechny stěny jsou došeda a všude jsou samé monitory. Jsou tu samé nové tváře, než se tu objeví Semirova dcera Dana a potom i Semir. Nová Semirova parťačka má tak trochu zvláštní minulost, jako policistka v Dortmundu měla tak trochu rasistické sklony. Díl je jinak celkem takový ospalejší, je to prostě víceméně seznamovačka. 5/10 ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama