Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daniel Schneider pracuje v továrně na dieselové motory už třicet let, a právě se dozvídá, že bude propuštěn. Továrnu koupil podnikatel Andersen, který přemýšlí ekologicky a hodlá tu vyrábět elektromobily. Na cestě domů zablokuje Schneiderovo auto na dálnici nepovolená demonstrace ekologických aktivistů, kde rozzuřený Schneider sedne do auta a při bezohledném odjezdu jednoho demonstranta zraní. Schneiderova sedmnáctiletá dcera Celine, kterou celý život sám vychovával, odjíždí na stipendijní pobyt do Brazílie. Schneider o ničem nevěděl, jede si to vyřídit do školy, kde ho před budovou pokutuje policista za nesprávné parkování. Schneiderovi definitivně rupnou nervy, policistu srazí, sebere mu zbraň a postřelí ho. Od této chvíle je na útěku hledaný Semirem a Vicky... (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

!S25E03! Název v překladu: Krásný nový svět. Je to takový díl v podstatě o ničem, týpkovi rupnou nervy a začne kolem sebe kopat. A Semir s Vicki aby to řešili. No a Vicki tu má ještě navíc techte i mechtle s bývalým z Dortmundu. 4/10 ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

EKO teroristi a EKO šílenci jsou všude, ale v Německu je to už za možnou hranou.... Semir se s novou kolegyní dává dohromady a dost jim to ladí.... Za to Vicky v té náckové historii pěkně plave a nakonec se vyspí s bývalým kolegou, což nebyl opravdu dobrý nápad ()

Reklama

Reklama