Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na dálnici dojde k obrovské hromadné bouračce, pochopitelně jsou tam zrovna i Semir s Vicki. Pomáhají třídit raněné, Vicki však zjistí, že muž, kterému pomáhala a byl nezraněn, sedí najednou ve svém voze mrtev, se střepinou zabodnutou do krku. Někdo ho zavraždil. Z místa prchá záhadný muž v kapuci... (TV Nova)

Recenze (3)

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

!S25E04! Název v překladu: Srážka. Díl začne poměrně rozsáhlou sériovou havárií na dálncii, to už tu dlouho nebylo. A samozřejmě na místě je Semir a Vicki, jejich auto je to jedno v tom chumlu. A v tom jednom autě se najde zavražděný. Ten vezl na stavbu výplaty, protože v Německu jede dlaňovka. Podezřelích je samozřejmě víc, ale nakonec to ten nejméně nápadný, bývalý zaměstnanec, nyní už 2 roky bez práce a Vicki to v podstatě vyřeší sama od stolu, protože Semir zase kdesi lítá. 7/10 ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní havárie na dálnici je zase stará dobrá Kobra 11... Tak nakonec je vrahem na dálnici bývalý zaměstnanec zavražděného... Semir zase nemá klid a on i jeho matka je pronásledován synem muže, kterého Semir při zásahu zastřelil... Nakonec ho Vicki zastřelí, když ohrožuje Semira a hrozí mu zastrelením... Jeho poslední slova jsou "nevěřte mu..." a navíc je i flasback jak to bylo.... No tak to je veselé a uvidíme jestli či jak to bude pokračovat.... ()

Reklama

Reklama