Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semir s Vicki pátrají po vrahovi sedmnáctileté Jette, která je nalezena utonulá v havarovaném voze. Neřídila, po pádu do řeky žila ještě 20 minut, ale řidič auta jí nepomohl a beze stopy zmizel. Podezření padá na jejího nevlastního otce Falka Malchowa, se kterým se krátce před tím pohádala. Falk, známý horolezec, trénoval partu problémových trestaných mladistvých, Fajsala, Luka a Melly. Ti mu potvrdí alibi, protože s nimi po tréninku popíjel. Byli svědky i toho, že Jette otci přišla vyhrožovat, chtěla ho udat, že ji znásilnil. Mladí jdou za Falkem a chtějí s ním odjet na slibovaný výstup na Mont Blanc. Když odmítne, pohádají se, poperou a Falk je vážně zraněn. Mladí vezmou jako rukojmí Falkovu ženu, která to vše viděla, a cestou ji na dálnici strčí do mrazicího vozu... (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začátku je pokračování z minulého dílu.... Jinak slušný díl, ve kterém není to co se zdá na první pohled zřejmé... Semir se již s žil se svojí novou parťačkou ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

!S25E05! Název v překladu: Propasti. Problémoví mladiství s trestní minulostí jsou teď v péči týpka, který měl sám před tím dost problémů. Jenže jedna mladistvá zemře při autonehodě a podezření padá právě na něj. Takže kdo to vlastně byl, kdo ji nechal se utopit? Vicki má jít ke komisi kvůli své minulé policejní partě v Dortmundu a ejhle se tu objeví její bývalý šéf a má zájem si tak trochu "sladit" výpovědi. 6/10 ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama