Reklama

Reklama

Kobra 11 - Série 20

(série)
Německo, (2015–2016), 14 h 47 min (Minutáž: 45–100 min)

Kamera:

Tobias Schmidt

Hrají:

Blerim Destani, Vinzenz Kiefer, Carina N. Wiese, Inez Bjørg David, Ilir Rexhepi, Katja Woywood, Gizem Emre, Amira Pollmann, Alexander Milo, Mathias Herrmann (více)
(další profese)

Epizody(16)

Recenze (3)

bicekz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku rozpaky z hodnocení této série - začíná skvěle s Alexem a dvojdílem se Sanderem, ale končí bohužel trapnějšími díly s Paulem. Jediné špatné díly s Alexem jsou Vesmír a popřípadě Tisícerá smrt. Naopak jako dobré s Paulem považuji jen Štvanice a případně Triky. Průměrné hodnocení mi vychází na 4*, jinak bych rozdělil sérii na díly 1-9 = 4* a díly 10-16 = 3*. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gumový Simír a Alex 4**** a Simír a Paul 3,5***. Simír tu furt tahá tu jeho koženou bundu, kterou mu už několikrát prostřelili, vyválel se v ní všude možně, zaplaval si a je pořád jako nová. Že by jich měl ve skříni víc, tak jako legendární Schimanski? ()

Reklama

Galerie (315)

Zajímavosti (6)

  • Epizody Ukradené životy (2015) a Bojovnice (2015) byly původně natočeny pouze pro německý trh a nepočítalo se s nimi pro mezinárodní vysílání. Posléze však byly nabídnuty k prodeji do zahraničí, ale až jako součást následující řady. Došlo tak k situaci, že se postava Alexe Brandta (Vinzenz Kiefer) objevila v seriálu poté, co z něj již před časem odešla. (fabecc1222)
  • Jedná se už o 300. epizodu Kobry 11. (SNCIS)
  • Ve flashbacku jsme mohli vidět, jak Semir (Erdogan Atalay) zachránil Paulovi (Daniel Rösner) život. Těsně před záchranou Paula volá Semir Andree (Carina N. Wiese) pro posily. Tento čin se stal 7. 4. 1996. V té době se Semir ale nemohl s Andreou znát (takže ji nemohl volat pro posily), protože Andrea se vyskytuje v seriálu až od 18. 11. 1997. (Muldy)

Reklama

Reklama