Reklama

Reklama

Kobra 11 - Série 3

(série)
Německo, (1998–1999), 13 h 15 min (Minutáž: 45–50 min)

Hrají:

Andreas Brucker, Inka Friedrich, Matthias Zahlbaum, Mark Keller, Erdogan Atalay, Karina Thayenthal, Charlotte Schwab, Dietmar Huhn, Gottfried Vollmer (více)
(další profese)

Epizody(16)

Recenze (3)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší série seriálu. Neduhy druhé řady jsou pryč, zůstalo jen to dobré. Všechny aspekty do sebe správně zapadají - máme tu skvělou ústřední dvojici André + Semir s vynikající chemií, dobře napsané příběhy, kvalitní hudbu Reinharda Scheureggera, hlášky a pochopitelně řemeslně zvládnutou akci (některé akční scény jsou ikonickými spektákly). Navíc oceňuji, že komická dvojka Bonrath a Herzberger konečně dostala charakterové rysy, už nejsou jen generickým křovím. V této řadě je jen jeden vyloženě blbý díl, jinak je valná většina naprosto legendární. A neříkám to jen z nostalgie, i při zhlédnutí v roce 2020 ty díly samy o sobě fungují a výborně jsem se bavil. Nejlepší epizody 3. série: ufff...to je těžké, těch je moc. Tak jen vrcholek ledovce - Tank na scestí; Žolík; Na mušce; Taxi 541; Stopařka; Smrt chlapce/Osamělé vítězství Nejhorší epizody 3. série: plurál tady není na místě, jen Stínový bojovník je blbý, ale není tak špatný jako ty nejhorší díly 2. série. ()

Reklama

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • V čase 29:21, ve scéně kdy Semir (Erdogan Atalay) leze po noze mostu za Olafem, můžeme vidět nějaké nohy. O pár vteřin později můžeme vidět, že na mostu nikdo není. Nejspíš to tedy jsou nohy někoho z natáčecího štábu. (TomPlaysCZ)
  • Ve scéně, kde létá jeden z bankovních lupičů na raketovém batohu, je v několika okamžicích vidět lano od jeřábu, na kterém byl herec zavěšen. Aby mohl člověk doopravdy létat takhle dlouho s raketovým batohem, musel by mít nádrž naplněnou několika litry paliva, ale raketový batoh v této epizodě má 2 velké motory a pouze malinkou láhev s plynem, což by takové motory mohlo pohánět pouze okolo 5 vteřin. (predator918)
  • V kasárnách tank přejíždí Golf a nevypadá to, že by najel i na Passata. V dalším pohledu zepředu však Passata plně přejíždí. (marcel5)

Reklama

Reklama