Reklama

Reklama

Totáln! hattrick

(seriál)
všechny plakáty
Dokumentární / Sportovní
Česko, 2021, 3 h 3 min (Minutáž: 26–59 min)

Epizody(5)

Obsahy(1)

Třetí mistrovský titul v řadě. Prvenství v domácím poháru. Bolest z vyřazení z kvalifikace o Ligy mistrů a následná spanilá jízda mezi osm nejlepších klubů Evropské ligy. To vše ve zvláštní době pandemie, bez možnosti sdílet radost i smutek s fanoušky na tribunách... To a mnohem více přináší seriál Slavia TV Totáln! hattrick, volné pokračování Totáln! sezony, která vzala diváky za oponu ročníku 2018/19. Seriálem opět svým hlasem provází herec Divadla na Vinohradech Marek Holý. (Slavia TV)

(více)

Recenze (6)

Mara97 

všechny recenze uživatele

Je trochu s podivem, proč se seriál jmenuje Totální hattrick, když z ligových zápasů nebylo de facto ukázáno téměř nic. To ovšem nevadí, když má Evropská liga i MOL cup co nabídnout. O trošku horší než Totální sezona, ale pořád je zhlédnutí série velkým zážitkem, protože Slavia prožila v ročníku 20/21 opravdu vynikající sezonu, u které je jen dobře, že byla zaznamenána touto formou. Jen tedy doufám, že se někdy dočkáme toho needitovaného dílu z Glasgow. Jardo, slíbil jsi to, tak snad nás nezklameš. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

V porovnání s Totální sezónou musím dát o hvězdičku dolů. Zde nejsou tak dokonalé momenty. Naopak jsou tu kaňky na kráse v podobě dvojzápasu s Glasgow, ze kterého mi je dodnes smutno. Za to ale tvůrci dokumentu nemůžou a fotbalisti už vůbec ne, naopak opět předvedli skvělou sérii záběrů na hráče, na které jsem se právě tuto sezónu hodně upínal, protože jsem rok doma žil sám a zjistil, že kromě mě má Slávii rád ještě náš kocour, který nevynechal jediný zápas. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

V porovnání s Totální sezonou je to o poznání slabší. Holt takový jedinečný projekt a sonda za zavřené dveře kabiny se nepodaří pokaždé zopakovat. Velká škoda, že nejsou záběry z ligy. Takhle se z Totálního hattricku stal Totální double. Škoda trochu zatajování co se Rangers týče. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Velmi obtížně se píše stejné dílo dvakrát, ačkoli se to Slávistům patrně povedlo, jako v přechozí sérii jsou mistři a zase došli až do čtvrtfinále EL, kde zase skončili s týmem z Londýna.. Jenže tak jak to nebylo všechno dokonalé, tak tomu není ani tady. Zápas s Rangers je jeden z nejdivnějších matchů jaké jsem, kdy měl možnost vidět... Steven Gerrard mě pak po všech těch namyšlených vyjádřeních zklamal, a jako trenér klesl na úplné dno.. Tentokrát jsem tu Evropskou ligu žil s nimi a viděl jsem každý zápas, takže mi neunikla ani hrozná odveta s Arsenalem, kdy jsem viděl nejdivnější a nejhorší Slavii vůbec. Tehdy to byl taktický flop trenéra... Mimo procházky EL to ale série nabídne zatraceně málo.  75% ()

Dobry_clovek 

všechny recenze uživatele

Mam rad Slavii a obdivuji co dokazala za posledni roky. Ale ten dokument je proste nezajimavy. Krepceni v kabine, ktere jsme videli uz 100x, marketingove ohlidane vypovedi fotbalistu plne banalit, ze kterych se clovek nic nedovi a zamerne zapirani dulezitych udalosti ( zapas s Rangers FC ), z toho delaji jen povrchni a neuprimny nahled do nitra kabiny. O skutecnych problemech a vztazich se divak nedovi nic. Vsechno jen tak krasne plyne, vsichni jsou stastni a nadseni, i kdyz fanousek fotbalu vi, ze to neni tak uplne pravda. Nezazivy komentar a priserna hudba jen podtrhuji levnou produkci, ktera je z toho strasne znat. ()

Reklama

Reklama