Reklama

Reklama

Totáln! hattrick

(seriál)
všechny plakáty
Dokumentární / Sportovní
Česko, 2021, 3 h 3 min (Minutáž: 26–59 min)

Epizody(5)

Obsahy(1)

Třetí mistrovský titul v řadě. Prvenství v domácím poháru. Bolest z vyřazení z kvalifikace o Ligy mistrů a následná spanilá jízda mezi osm nejlepších klubů Evropské ligy. To vše ve zvláštní době pandemie, bez možnosti sdílet radost i smutek s fanoušky na tribunách... To a mnohem více přináší seriál Slavia TV Totáln! hattrick, volné pokračování Totáln! sezony, která vzala diváky za oponu ročníku 2018/19. Seriálem opět svým hlasem provází herec Divadla na Vinohradech Marek Holý. (Slavia TV)

(více)

Zajímavosti (4)

  • V době, kdy dokument vznikal, byla stále aktivní kauza Kúdela vs. Kamara, kvůli čemuž byl ve třetím díle vynechán rozhovor s Ondřejem Kúdelou. (SmoldaMara)
  • Zápasy promítnuté v jednotlivých epizodách zachycují období od září 2020 do dubna 2021, kdy Česko i svět citelně zasáhla druhá vlna pandemie covidu-19. Až v květnu 2021 bylo očkování dostupné i pro veřejnost, takže do té doby museli hráči i celý realizační tým splňovat náročné karanténní podmínky, což ovlivňovalo jejich výkony. Z důvodu pandemie se také popisované zápasy odehrávaly tzv. za zavřenými dveřmi bez diváků. Jedinými výjimkami byly domácí zápasy Slavie s Midtjyllandem, Beer Shevou a Leicesterem, kterých se na základě výjimky české vlády mohlo zúčastnit několik stovek vybraných diváků s negativními PCR testy. (Majkl91)

Totáln! hattrick - Epizoda 3 (2021) (epizoda) (E03)

  • V této epizodě jsou popisována také utkání osmifinále Evropské ligy mezi Slavií a Glasgow Rangers. Při venkovním zápase Slavie na stadionu Ibrox šla Slavie brzy do vedení, což domácí Rangers psychicky neunesli a začali Slávisty ostře faulovat. Nejhůře to odnesl brankář Slavie Ondřej Kolář, kterého kopl kopačkou přímo do hlavy domácí útočník Kemar Roofe. Ten se za svůj čin Kolářovi nikdy neomluvil. Závěr zápasu poznamenal také známý incident mezi Ondřejem Kúdelou a Glenem Kamarou, kterému český obránce pošeptal údajně rasistickou nadávku. Kúdelovi tento skutek sice nebyl nikdy prokázán, ale i tak posléze dostal od UEFA nejvyšší možný distanc na 10 zápasů. Kúdela se k tomuto incidentu v této epizodě vyjádřil, ale kvůli stále probíhajícímu trestnímu řízení a mezinárodní sportovní arbitráží byla tato část nakonec vystřihnuta a kvůli tomu se také zpozdilo zveřejnění epizody z 2. 1. 2022 na 3. 1. 2022. (Majkl91)

Totáln! hattrick - Epizoda 3 (2021) (epizoda) (E03)

  • V této epizodě jsou popisována také utkání šestnáctifinále Evropské ligy mezi Slavií a Leicesterem City. Při domácím zápase Slavie v Edenu znemožňovala nařízení české vlády běžným fanouškům sledovat zápas na stadionu. Na zápas se však dostalo několik desítek vybraných hostů, mezi nimiž byli např.: Petr Dvořák, Petra Kvitová, Alexandr Vondra, Alex Mynářová se svým manželem Vratislavem Mynářem nebo také tehdejší poradce premiéra Babiše pro zdravotnictví Roman Prymula. Ten se přitom jen pár hodin před tímto utkáním vyjádřil tak, že by kvůli zhoršující se epidemické situaci byl pro krátkodobý tvrdý lockdown. Premiér Andrej Babiš s ním v reakci na to ukončil spolupráci. (Majkl91)

Reklama

Reklama