Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V nie príliš vzdialenej budúcnosti sa odohrala katastrofa. Sofistikovaný program na výrobu najmodernejších zbraní zlyhal a samotné stroje prevzali kontrolu nad najmodernejším smrteľným arzenálom. Výsledkom je totálny kolaps nášho sveta, zničené mestá a vyhubenie 99 percent ľudskej populácie. V tejto zúfalej situácii sa mala skupinka tých, ktorým sa podarilo prežiť, pokúša o zvrátenie osudu a záchranu ľudstva. (beso74)

(více)

Recenze (13)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Náhodou dobrá sranda společnost Arrowstorm má slušný náběh nahradit jednou Asylum a na rozdíl od nich je vědoma toho, že točí sračky tak si z toho dělá srandu. Tak, že armáda cyborgů a dronů zničí 99 procent lidské populace , ale nedokáže zvládnout zabít 14 lidí, kteří mají základnu opodál. Danny Trejo se zde objeví zhruba v 15 minutě a jen tak si střílí do digitálních havranů což je sice pěkné , ale v době kdy jich může kdokoliv vystopovat a zabít úplně blbé ve filmu se to řeší, ale nikomu to evidentně nevadí.Dialogy jsou taky luxusní perly za připomínku například dva baví se Danny Trejo s jakýmsi maníkem a Danny .Trejo říká cítíš ve vzduchu krev (pochopil bych v zemi nebo půdě krev, ale ve vzduchu?) a pak zde generál přednese zhruba takovou řeč Můžeme tady zůstat a jíst vlastní hovna a pít vlastní chcanky viděl jsem to v televizi není to špatný nebo můžeme jít něco s tím dělat. Rozpočet byl evidentně malý (kdosi tu píše milion doláčů) tak, že nebyly prachy ani na odletující nábojnice ani na záblesky ze střílejících zbraní, ale hlavně, že byly prachy na raketomet, který ani jako raketomet nevypadá navíc proč do dronu střílet raketometem není to škoda nebylo by lepší střílet do těch cyborgů raketomety , když jim náboje do pušek moc neškodily? . Scéna kdy Danny Trejo střílí na férovku z blízkosti do jiného cyborga z absolutní blízkosti se zapíše do historie blbých filmů něco tak blbého jsem ještě neviděl snad to samé platí i pro scénu kdy generál bez noh se plazí vyhulí si doutník a zabije cyborga. Konec je taky dobrá parodie borec stojí u tlačítka pro zničení 10 minut a přemýšlí co udělat ženská vedle něho a ne, že by ji napadlo to udělat za něho jen tam stojí a čumí. P.s. ta poslední fotka z galerie tam ani není je asi nejspíše z jiného filmu ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový celkem klasický béčkový film, který se snaží o sci-fi námět a nakonec končí u něčeho, co by se při dobré vůli dalo nazvat hororem, ale bez toho, aby se zde budovala nějaká atmosféra, je to spíše dáno monstry a trochu i krvavostí. Danny Trejo fajn, má i víc minut, jsou zde celkem pěkné ženy, jen ten příběh je tak nějak o ničem. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Jedna hviezda za pár fajnových gore scén, ale fakt asi len pár, čiže dve. Inak v podstate odpad. Ako toto môže niekto nazývať béčkom? To už blbečkovia nevedia, aký je rozdiel medzi áčkom, béčkom, céčkom a prípadne odpadom? Toto nazvať béčkom, tak je to urážka béčiek. Béčka sú filmy typu Olympus has Fallen a podobne. To mi chce niekto tvrdiť, že je to rovnocenná kategória? Veď to sú filmy na opačných stranách akejkoľvek pomyselnej stupnice. ()

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobrá kamera, masky, gore efekty, nebo i fajnová rádoby Gal Gadot. Zbytek bohužel minutu od minuty blbější. Příběh nebyl ničím originální, takový Terminátor zasazený čistě do dvou malých oblastí kdesi v poušti. Hlavu jsem měl v dlaních poté, co postavy ustavičně střílely jako šílené a to třeba i do železných vrat bez toho, aniž by něco trefily. Seržant se v jednu chvíli probral jen s půlkou těla, očividně nezasažen ztrátou krve, a měl ještě dostatek síly, aby si utrhl naprosto zbytečnou, sebevražednou scénu. A to vyvrcholení, kde postavy stály pár kroků od „červeného tlačíka“, ale než aby se prostě jen natáhly a zmáčkly jej, blbě koukaly a ještě se nechaly zmasakrovat? Třešnička na dortu, vážně. Dialogy stály taky za prd a vesměs nedávaly smysl („Proč tu základnu nezničíme?“ - „Protože ji musíme najít.“). Co mi zbylo? Akorát utrpení, ve kterém jsem si snažil užívat každý pohled na upocená, vnadná, ženská těla (jež se šovinisticky omezila nakonec jen na jedno). Řemeslně se film přikláněl béčku a dokonce si mohl dovolit obsadit i legendárního „Mačetu“. Jenže od béčka si představuju alespoň dobrou zábavu, když už ne něco chytrého, a to tady rozhodně nehrozilo. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Učebnicový príklad béčka s typickými chybami ako sú napríklad: nezáživný príbeh poskladaný dokopy z iných filmov, slabé vizuálne efekty a triky alebo aj isté logické nedostatky: napríklad, že samopaly nemajú nekonečnú kadenciu a sem tam treba aj vymeniť zásobník. Na druhú stranu sú tu aj svetlé body, ako napríklad sympatická hlavná hrdinka, podarené praktické efekty a masky, dostatok akcie, či to, že film sa neberie až tak vážne a preto ponúka aj nejaké tie zábavné momenty(nezmyselná streľba Treja na digitálne vtáky kvôli ktorej by preživšiu partičku pravdepodobne vystopovali, záverečný showdown a streľba s kyborgami na vzdialenosť 5 metrov guľometmi bez akéhokoľvek krytia alebo aj niektoré hlboké posolstvá generála o pití vlastného moču a jedení vlastných sračiek). Kyborg X je skrátka béčko nie príliš vysokej kvality. Dopozerať sa dá, ale vidieť ho určite nemusíte. 30% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Když se poručík Lopezová (Angie Papanikolas) vyzbrojuje na akci, je to jasný odkaz na Johna Matrixe (Arnold Schwarzenegger) z filmu Komando (1985). Hraje přitom i podobný klávesový motiv. (Fenk)

Reklama

Reklama