Reklama

Reklama

Lovci pokladů: Na hraně historie

(seriál)
  • USA National Treasure: Edge of History (více)
Trailer
Akční / Dobrodružný / Mysteriózní
USA, (2022–2023), 8 h 5 min (Minutáž: 45–51 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Život Jess Valenzuelové se obrátí vzhůru nohama, když jí enigmatický cizí muž dá stopu k pokladu, jenž byl ztracen několik set let a může mít spojitost s jejím otcem, který zemřel, když byla malá. Jess umí řešit hádanky a její schopnosti jsou pořádně otestovány, když se svými přáteli následuje řadu stop ukrytých v amerických artefaktech a památkách. Když se ale Jess ponoří do hledání hlouběji, ocitne se v závodě s bohatou a nelítostnou lovkyní pokladů a je zároveň nucena zpochybnit loajalitu někoho blízkého. Najde Jess největší ztracený poklad v historii a konečně odhalí pravdu o minulosti svého otce? (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Mám Lovce pokladů rád. Oba filmy s Cagem json dobrodrnžný oddychovky. Napasovat na filmy seriál možná mohl být dobrý nápad, ale to by tu museli být alespoň trochu schopní herci a scénář, který nezačne nudit po deseti minutách. Zeta-Jones tu jako záporačka nemá prostor ani postavu, kterou by mohla zahrát alespoň trochu zapamatovatelně. A klaďasové? Mladý diváci neví, co Lovci pokladů jsou a starší budou nadávat, že tu hrajou moc mladý, tuctový a nudní herci. Zrušení po 1. sérii se nedivím. Není o co stát. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[62%]  Moc se mi do tohoto seriálu nechtělo, ale nakonec jsem to bezmyšlenkovitě zapl a musím říct, že mi těch 10 dílů docela rychle uteklo. Jasně, není to žádná velká pecka, ale čekal jsem to mnohem horší. Hlavní pro mě bylo, že jsem si získal postavy, které mě bavily, včetně hlavní hrdinky. Pravda, že je tam mnoho zvratů, odhalování, kdo z postav zradilo apod což je zezačátku zábavné, ale v druhé půli téhle série už to začne trochu otravovat a nudit, ale ne až tak moc. Je docela vtipné, že mě vůbec nezajímal ten poklad, ale ta nadlehčená zábavná stránka seriálu a postav – to mě bavilo nejvíc. Poslední tři díly jsem už docela odzíval, ale nebylo tam nic, co by mě vyloženě iritovalo. Asi bych to snížil z 10 na 8 epizod, ale co už. Potěší stejný hudební skladatel, který skládal hudbu ve filmech s Nicolasem (myslím tím Lovci pokladů). Víckrát si to už nepustím, ale to jedno vidím bylo celkem odreagující. ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Původní filmy mám hodně rád a na tohle jsem se dost těšil. Absence Cage by ani tak nevadila. Hlavní hrdinka má charisma, mihne se Harvey Keitel nebo Justin Bartha, původní propojení tam je. Ztroskotalo to na laciné zápletce v teen duchu. Od Disneyho jsem nečekal žádnou střílecí kovbojku, ale i originál, byť jedním nádechem spadá do rodinných filmů, udělá víc napětí a dobrodružství. Zeta-Jones by mohla dělat padoucha někde na dětském karnevalu, zlatý Sean Bean nebo Ed Harris. Plus ta mladá partička s tatíkem okolo hlavní postavy Jess dost přehrávala a vypadalo to skoro jak Populární mechanika pro děti. První dva díly jakž takž a ten devátý, jinak se to postupně dalo sledovat jako kulisa a ten poklad byl vedlejší. (hodnocení za 1. sérii) ()

J.CTORN 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jsem na tenhle seroš asi moc hodnej ale to je z důvodu že první dva filmy s Cagem miluju a jsou moje dětství. Hele návaznost byla, kamera fajn, i když bych bral i někdy záběry v noci. Co je ale důležitý tak mě naprosto vadila první polovina, zoomeři byli vyloženě fakt na liskec, příliš až moc hudby co bych dal do fashion obchodu a přijde mi že ti co na tom dělali chtěli až příliš propagovat feminismus a další. Celkově mě i ta hudba kazila celkový dojem (málo využití úžasného soundtracku) a celkově napětí tu dost dlouho nebylo, protože se mi často stalo že jsem ani nevěděl kolik dnů nebo hodin mezitím proběhlo či co se vše stalo, což trochu znesvětili první dva filmy u kterých jste si byli jistí v každé minutě jaký čas se odehrává a jaký má kdo cíle. Tady to nešlo poznat a i jeden z dílů (5) mě sežral 40 minut života - reálně tam byla jen nějaká romantická zápletka a osobní věci které OKA nemuseli být špatný ale ony vyloženě brzdily hlavní plán a tajnou misi, která nakonec fakt tajná nebyla a dopadla fiaskem.  Teď si možná říkáte: mám se na to vůbec podívat? ANO, pokud je to tvá krevní skupina jdi do toho, protože druhá polovina seriálu nabírá rychlost, děj se rozjasňuje a vidíme že naší partě teče do bot. Zároveň se nám tu ukazují velice slušní záporáci a atmosféra by se dala místy krájet.  Takže ano, mám z seriálu rozporuplné pocity, protože ne jednu stranu sleduju dobrodružnou jízdu s hledáním pokladu která v druhé polovině má šílené grády a na druhou stranu musím sledovat otravné puberťáky kteří místy přehrávají (zejména v prvním díle, toho kluka s botama bych přetrhl). Takže pokud to chcete tisknout mrkněte, musíte se přenést přes první polovinu a pak už to bolest nebude, pak vás to bude velice bavit a užijete si to. SPOILERY Trochu mě triggnulo že hlavní záporák Salazar byl týpek i z prvních lovců pokladů, to mě popravdě dost nepotěšilo, protože to zabíjí a zasahuje děj jiných filmů, ale když měl v ruce meč tak si mě získal. Hele popravdě mě hodně potěšila přítomnost Rileyho, prostě nejlepší charakter a jeho část mě vykouzlili úsměv od ucha k uchu. Takže tak, 6,5/10 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

poměrně dietní seriálová odnož Lovců pokladů, která docela dobře vypadá a divák u ní trpět nebude, nicméně v jádru není o moc lepší než seriály na přelomu tisíciletí, nebo filmy ve stylu Flynna Carsena.  Obsazení je poměrně sympatické, ovšem celá série má problémy s tempem a celkem zbytečná utíká k nedůležitým vedlejším linkám. Výsledek je tak průměr který sice neurazí, ale že by dokázal vtáhnout jako jeho filmové předobrazy se úplně říct nedá...50% ()

Galerie (119)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě se objeví Riley (Justin Bartha) z filmové série, když mluví s Jess (Lisette Olivera), Tashou (Zuri Reed) a Liamem (Jake A. Walker). RIley se zmíní, že na novém případu s Benem pracují již 15 let, ale že nemůže prozradit víc, než fakt, že je zde 47 důvodů, proč by to mělo někoho zajímat. Tím odkazuje na stranu 47 z tajné knihy prezidentů z druhého filmu. (Riconbak)

Reklama

Reklama