Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Phoebe a Američan Julian Peters sa stretnú v Ríme, nájdu strateného psa a chcú ísť do Monte Carla, aby si vybrali odmenu 5 tisíc dolárov. Keď však nájdu majiteľa psa mŕtveho, zmocní sa ich panika a dajú sa na útek.... (oficiální text distributora)

Recenze (19)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tak napinave to urcite nebolo, jak spomina uzivatel MMR, ale ako v ramci oddychovej komedie, kde o nic nejde, len on + ona v akomsi meste najdu strateneho hajzloveho pavuka, teda pardon, psa a zachrania ho, no a este sa riesi ista suma penazi. na nenarocny,sedivy filmarsky priemer dobry namet . 55 % ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Koukalo se na to příjemně, detektivní zápletka zajímavá, byť nepravděpodobná, na dvojici stařečků bych takový zločin nikdy netipoval. A po letech se na obrazovce konečně objevila moje milovaná Ornella Muttiová... Vtipy byly slaboučké, spíše amerického naturelu a obdobně se tu střetávaly nevýrazné herecké osobnosti, jakými jsou J. Candy a zvláště J. Belushi, jehož vyskakování v kasinu bylo příšerně a rádoby vtipně přehrávané, s mnohem kvalitnějšími herci italskými. Tři hvězdičky dávám zaslouženě. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když je ta komedie založená na situační komice, která nemusí vždy fungovat, za mě se to tady povedlo a já jsem se bavil s každou změnou scény, protože postavy se dostávaly do tak podivných a nečekaných situací, že jsem se prostě smát musel. Navíc film nefunguje jen jako komedie, ale i jako detektivní film. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Odpočinková detektivní komedie na jedno použití. Krom hereckého obsazení a dobře zvládnutému dějovému propletenci celkem průměrná záležitost. Je to ten typ, u kterého přemýšlíte, jestli jste nenechali zapnutou žehličku, nebo jestli je příští týden ve slevě toaletní papír. Ideální jako křoví k nějaké činnosti. Nezaujme ani neurazí. 55% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama